Elkezdődött a tanfolyam

Kassai Viktor - interjú - forrás: fft.hu Forrás: fft.hu - Kassai Viktor - interjú.

Kassai Viktor és Erős Gábor is ott volt a megnyitón.

 

Kassai Viktor és Erős Gábor, többek között a 2011-es Bajnokok Ligája döntőjének játékvezetői nyitották meg a megyei játékvezetők képzését. A két megyei születésű sportember (Kassai Viktor Tatabányán, Erős Gábor Esztergomban látta meg a napvilágot) jelenléte sokat jelenthet a jelentkezőknek. Az idei játékvezetői képzésen zömében a 16–20 éves korosztály volt jelen.

 

A tanfolyam nemcsak Tatabányán, de Esztergomban is folyik, így egyszerre két csoport végezhet. Erős Gábor, az MLSZ Komárom-Esztergom megyei játékvezetői bizottságának elnöke beszédében örömét fejezte ki a sok tettre kész fiatal arc láttán, és reméli, hogy a sikeres vizsgák után a pályákon találkoznak majd. Elárulta, hogy nem könnyű játékvezetővé válni, még nehezebb annak is maradni, de aki hisz magában, szép karrier várhat rá.

 

Ezek után Kassai Viktor vette át a szót. A tatabányai játékvezető arról ejtett szót, hogy a jelenlévők közül valószínűleg nem lesz mindenki játékvezető, és az első mérkőzéseken a nézők nem virágcsokorral fogják várni őket, de ettől függetlenül ha ezt választotta hivatásának, tartson is ki mellette.

 


– A vizsga nehéz, de aki becsülettel felkészül, annak nem jelenthet gondot – zárta szavait Kassai Viktor. A most induló képzésen a sikeres vizsgát tevők már tavasszal mérkőzést vezethetnek.

 

 

Hozzászólások