Zala: két garnitúra adidas szerelés

Zala új mez (2019.03.11) - forrás: facebook.com Forrás: facebook.com - Zala új mez (2019.03.11).

Több, mint három millió forintért vásároltak mezeket és kiegészítő sportfelszereléseket a játékvezetőknek Zala megyében!

"Három éve hatalmas ellenszélben, diszkriminatív viselkedést elviselve kezdte el a munkát vezető társaival. Sokan nem tudják valójában ki Ő és egyházi neveltetéséből adódóan, milyen segítőkész mint ember, mint igazi vezető. Engem is Ő segített mikor "padlón" voltam, mert látta bennem, hogy többre és jobbra vagyok hivatott. Remélem sokáig lesz a vezetőnk,köszönet Józsi Györgynek és a többi zalai vezetőnek, hogy megtalálták számunkra játékvezetés igazi ZALAI szerelmesét."


„Köszönjünk az Elnök Úrnak, Balázsi Mihálynak a közreműködését és támogatását, hogy minden kolléga új mezben léphetett pályára hétvégén” – nyilatkozta weboldalunknak egy megye II-es játékvezető. – „Lehet itt szídni az elnököt, de ismét mélyen a zsebébe nyúlt, hogy nekünk jó legyen. Nem kell ide noname akadémiai igazgató, nekünk az Elnökünk kézfogása szent és sérthetlen”.

 



A mezeket a megyei játékvezetői alapítvány és több szponzor vásárolta. A játékvezetőknek kisebb összegű önerőt is kellett biztosítani a legújabb Adidas termékekhez.

 

Hozzászólások