Tűzoltás Baranyában

Megyei játékvezetés

2019-05-29 18:50:40
Ábrahám Attila | Czakó Dénes | Georgiou Grigorisz | Nagy István |

Pénz - ezres - forrás:
Forrás: - Pénz - ezres

Múlt héten írtuk meg, hogy két országos ellenőr bejelentést tett a megyei igazgatónál, hogy átláthatlan pénzügyi tranzakciók vannak a baranyai játékvezetők alapítványában.

Az alapítvány ellen a Pécsi Törvényszék 2019. március 18. napján hivatalból törvényeségi felügyeleti eljárást indított, melynek keretében a bíróság a 2019. március 21. napján kelt 1.Pkt.30.032/2019/2. számú végzésével felhívta a szervezetet – pénzbírság kiszabásának terhe mellett – a törvényes működés helyreállítására. 

A tűzoltás félig megoldva, de a "pénzmosoda" pénzügyeiről még mindig senki nem kap tájékoztatást!

 

A Pécsi Törvényszék a Riklik Anett kuratóriumi elnök (7570 Barcs, ........u. 9. I. emelet 4.) által képviselt Baranya Megyei Labdarúgó Játékvezetőkért Alapítvány kérelmező változásbejegyzési ügyében az alapítói jogok gyakorlása körében a kérelmező által 32. sorszám alatt becsatolt alapító okirat tervezetet elfogadja, és a kuratórium tagjává

Nagy István (anyja neve: E.... T....) 7632 Pécs, ................ szám alatti lakost határozatlan időre kijelöli.

A kijelölés időpontja: jelen végzés keltének napja.

A bíróság elrendeli a kérelmező 02-01-0001620. sorszám alatti nyilvántartásába az alábbi adatok változásának bejegyzését:

Az alapító okirat módosításának kelte: 2019. május 20.

Az alapítvány székhelye a következőre változik: 7632 Pécs, Kamilla u. 6. II. emelet 8.

A vagyonfelhasználás mértéke: Az működéshez szükséges vagyon kivételével csak a vagyon hozadéka, illetve haszna használható fel.

Megszűnik a kuratóriumi tagsága Futó Gyula kuratóriumi tagnak.

A kuratórium új tagja: Nagy István kuratóriumi tag

A megbízás időtartama: határozatlan.

 

A törvényesség helyreállt, de továbbra sem tudják a játékvezetők, hogy az elmúlt 10 évben Czakó Dénes mire költötte a pénzüket és azt sem, hogy ki az a Riklik Anett, akik a pénzük felett rendelkezik

"Megdöbbentő arcátlanság az, amit a megyei JB. elnök meg mer tenni. Lassan tíz éve nem tudjuk, hogy mi van a befizetett tagdíjakkal. Mire mennek el a bevételek és mit finanszíroz az alapítvány?  A megyei igazgatót meg egyszerűen nem érdekli semmi." - nyilatkozta weboldalunknak az egyik elismert megyei játékvezető. - "Lehet, hogy érdemes lenne egy teljeskörű  vizsgálatot is tartani, hogy kiderüljon az, hogy valóban ki és mire költi a pénzünket, mert nem hiszem hogy a kuratórium elnöke dönt Barcsről a pénzeinkről".


Kapcsolódó dokumentum:

- A dokumentum PDF forumátumban tölthető le.


Kapcsolódó cikkek

Baranya: Alapítványi gondok
2019-05-20 19:27:01

A megyei szövetségek integrációt követően az igazgatóságok és az MLSZ sem foglalkozott még az alapítványi kérdésekkel, így néhány megyében függőbe vannak bizonyos kérdések.

Rendezetlen tagdíjak és alapítványok
2014-02-22 10:27:24

2011-es integrációt követően az igazgatóságok és az MLSZ sem foglalkozott még az alapítványi kérdésekkel, így néhány megyében függőbe vannak bizonyos kérdések.Hozzászólások: