Tükröm, tükröm mond meg Nékem mi a becsület ezen a vidéken !!!

Botrány

2019-05-30 13:01:13
Hanacsek Attila | Kurmai Zoltán | Puhl Sándor | Vavika Ferenc |

Puhl Sándor piroslap - forrás: focibiro.hu
Forrás: focibiro.hu - Puhl Sándor piroslap

Végre, nagyon jó, remélhetőleg már csak egy mérkőzés és levegőhöz jutok, nem kell megerőszakolnom magam, hogy Puhl, Kurmai duó jól érezze magát.

Elég volt, sok rendszert kiszolgáltam mint ellenőr, országos szinten, de ez a legalja.

Nem értem igazából, hol van az a határ ahol a tisztesség és a szakma kéz a kézben tudna közlekedni.

Bábuk voltunk, vagyunk egy olyan rendszerben ahol, érdekek nélkül nem teszünk és tesznek semmit.

Nincs önálló döntés, nem lehet "igazat" leírni, nem lehet sokszor elmondani, a játékvezetők alkalmatlanságát, mert valakinek a valakije, Nagy Sándor és Attila király pedig dorgáló jelleggel, Zoltán udvari bohóccal közölteti, hogy nem egészen úgy van a fehér ahogy látjuk.

Így kellene leírni a jelentést , úgy kellene leírni, de úgy csinálod,ahogy akarod, de tudod ez annak a megyének a játékvezetője, ott az a JB elnök,ezért ha lehet akkor mégse.

Legjobb amikor V.Ferenc császár az Akadémisták teljesítményét próbálja kozmetikáztatni, majd pedig letagadja.

Becstelen briganti voltam, de elég, remélem sok hasonló nem pénzéhes ellenőr is egy kicsit elgondolkodik, hogy megtalálja gerincét.

Sajnálom azon megyei vezetőket, akik idejüket, anyagiakat nem sajnálva elhitetik a játékvezetőkkel van kiút ebből a sötétségből.

Hanacsek úr a statisztika királya, hiszen polgári múltjából adódóan, nyomozatilag, kideríthetjük kik a kedves megyék illetve azon megyék ahol nem kedvelt emberek (JB Elnökök, Elnökség, Igazgatóság) végeznek parádés munkát.

Sajnos ebben a "KILLER" ellenőrök is partnerek-én is-vazallus voltam, ellenőri átírt és megváltoztatott ellenőri jelentéseimmel.

Sokszor vívódtam azon, miért kell olyan szerepet vállalnom, ami nem etikus.

A válasz egyszerű volt,ahogy mondták: Tartozol a játékvezetésnek ennyivel. Valóban???

Tartozom annyival, hogy kiírtam magamból, elnézést kérve olyan tisztességes emberektől, akik mégis érvényesülnek, érvényesültek a becsületmezején.

Részvétem a megyei ellenőr kollégáknak, mert annyi maszlagot amit fennt Vecsésen kapnak, idegpróbáló hallgatásra ad okot. Mi köze a megyei ellenőri kerethez a nagy okos Országos JB-nek.

Miért cibálják fel Őket két napra, hogy fényezzék Magukat és értelmetlen előadásokkal tömjék fejüket??? Megyékben a megyei képzés utcahosszal minőségibb, mint az ORSZÁGOS RETRÓ emberek előadásai.

Megyei ellenőr bizonyítson és vizsgázzon saját megyéjében játékvezetőik társaságában, ezzel is emelve a respectet. Sok ellenőrtől hallva, nem érdekli őket más megyékből delegált megyei ellenőrök társasága.

 

Érthető.

Tapasztaltam elégszer négy-öt-hat napos edzőtáborokban az értelem és a szakmaiság szárnyalását. Olyan magasságokban voltuk,hogy ülve tudtuk volna nyalni az eget.Köszönöm a játékvezetésnek,hogy találkozhattam olyan nemzetközi és Magyar játékvezetőkkel akik megtudtak maradni EMBERNEK. Remélem a jelenlegi Party arcok előbb-utóbb eltűnnek játékvezetésünkből,megújulva régi dicsőségben fog a Magyar virtus előkerülni.

Köszönöm a lehetőséget Vágner Lacinak, Puhl Sanyinak és sok kollégának, de szerintem értelmes ember eltudja dönteni mikor elég.

 

Remélem Sanyi Te is eldöntötted már...

További jó és "sikeres" ellenőrzéseket.

 

Egy  NB-s ellenőr


 

Hozzászólások: