Somogyban felkészültek

Megyei játékvezetés

2019-08-27 11:39:48
Somogy |

Somogy - edzőtábor (2019.08.27) - forrás: mlsz.hu
Forrás: mlsz.hu - Somogy - edzőtábor (2019.08.27)

A Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóságának (MLSZ SMI) Játékvezetői Bizottsága augusztus első hétvégéjén tartotta szokásos, nyári edzőtáborát Kaposváron, amelyen közel százan vettek részt.

Pénteken délután a fizikai tesztet (40 méteres sprint és intervall futás) teljesítették a játékvezetők, amelyet Berke Balázs FIFA-játékvezető felügyelt. Az MLSZ SMI lehetőséget biztosított a játékvezetői gárda számára egy, az úgynevezett WIWE EKG mobil eszközzel történő vizsgálatra, mellyel egyes szív és érrendszeri betegségek kiszűrhetők. Maga a mérés személyenként egy percet vett igénybe, így sokan éltek is a lehetőséggel.

Szombaton reggel az elnöki köszöntő után megkezdődhetett a szakmai program, a szabályváltozások több órás előadásait követően, délután a videós szituációk következtek, amelyeket közösen elemeztek ki a résztvevők.

Vasárnap a tábor zárásaként került megírásra az elméleti teszt, majd ebéd után hazautaztak a játékvezetők. Mindezek teljesítése után a megyei játékvezetők felkészültek a bajnokság kezdetére.


 

Hozzászólások: