Zala: Sérülés mérkőzés közben

Megyei játékvezetés

2019-09-08 19:32:03
Zala |

Zala - sérülés (2019.09.08) - forrás: zaol.hu
Forrás: zaol.hu - Zala - sérülés (2019.09.08)

A zaol.hu olvasója számolt be róla, hogy a Badacsonytomaj SE Bonvino – Balatonalmádi SE összecsapás második félidejében, egy szerencsétlen ütközés következtében ketten földre kerültek.

"– Egy baloldali beadás után a hazaiak 18-sa, Pintér Márton ugrott magasra, hogy elérje a labdát. Nem vette észre, hogy az akciót „testközelből” figyelő Zala megyei játékvezető, Hegedűs Miklós túl közel volt hozzá. Amikor Pintér földet ért, véletlenül orrba fejelte a tarkójával. Mind a ketten földre kerültek. A játékvezetőnek eleredt az orra vére, a játékos pedig a tarkóját fogta. Hét perc ápolási szünet után kiderült, hogy a játékvezető nem tudja folytatni a meccset, így Kovács Péter asszisztens vette át az irányítást. A hosszabbításban, a 97. percben Csik Zsolt még tudott egy gólt szerezni a hazaiaknak (2:3). A lefújást követően mentő érkezett a Pintér Károly pályához, ahol elkezdték a sérült játékvezető szakszerű ellátását. Nem hivatalos információk szerint, valószínűleg orrcsonttörést szenvedett – tette hozzá  Pozsgai Miklós."

Frissítve:

 "- Nem kell ezt túl spilázni - kezdte Hegedűs Miklós játékvezető egy zalai portálon.  - Aktív játékos koromban is volt hasonló sérülésem, lehet azért volt gyengébb az orrcsontom, melyet a Keszthelyi kórházban már visszaraktak a helyére-szilánkos törésből. Balázsi elnök úr szavait idézve, zalaiak nem ridikülell járnak mérkőzésre, pálinkát kettesével isszuk, és egy orr hosszal előbb értem haza. Köszönöm Kovács Péter asszisztensnek, hogy befejezte a mérkőzést, igaz így lett Megye I-es játékvezető életében, Veszprém megyében nem pedig Zalában. Jövő héten már vár a következő feladat, nem vagyunk "TÁPOSOK"..


 

Hozzászólások: