Ábrahám Attila

 • Kép forrás: mlsz.hu

  Ábrahám Attila 130 cikk

  • wikipedia
  • magyarfutball.hu
  • MLSZ adatbank

  Született Oroszháza 1962-03-08
  Vármegye/szerv Baranya / Baranya M. Ig. (2021-10-13)
  Jv. vizsga 1989


  

  Zala ismét élen jár

  Zala tanfolyam - 2020.03.16 - forrás: mlsz.hu Forrás: mlsz.hu - Zala tanfolyam - 2020.03.16.

  Jól sikerült a toborzás, melyben oroszlánrészt vállalt Pergel Andrea ás Nádassy Zoltán.

  A Magyar Labdarúgó Szövetség égisze alatt  Zala megyében szervezett alapfokú játékvezetői tanfolyam 2020. 01. 11. és 2020. 03.07. között került lebonyolításra.

  39 fő jelentkezett, amely rekordnak számít Zala megye történetében! Fontos megemlíteni, hogy ebből a 39 főből 9 hölgy hallgató is volt, akik valamennyien a ZTE női labdarúgó csapatának tagjai. 

  A záróvizsgára Nagykanizsán került sor, ahol a 39 tanfolyami hallgatóból 35 tehetett vizsgát 1 fő külföldi útja miatt, 3 pedig amiatt nem vizsgázhatott, mert nem érkezett meg az erkölcsi bizonyítványa. 

  A 35 hallgatóból mind a 35 sikeres vizsgát tett !

  A sikeres vizsgát tett hallgatókból 32 fő megkötötte a megbízási szerződést, így megtették a működéséhez szükséges első lépéseket, hamarosan már a pályán mutathatják meg tudásukat.

  Külön öröm számunkra kilenc fő női játékvezető, ahol nagy változás ez a szám. Megalakult női "szakág", Andi vezetésével,melyre már nagy szükség volt. Hölgyek nagyon komolyan vették a fizikai és elméleti feladatokat. Természetesen a fiúk sem maradtak adósok a kitűnő bizonyítvánnyal. Zala megye létszáma így egyenesbe került, minőséget majd hozzáteszik a "fiatalok".

  Sikeres vizsgázok két garnitúra adidas játékvezetői mezhez jutnak jutányos áron.

  Ábrahám Attila Országos Toborzó vezető, méltatta Zala megye kitűnő munkáját, kiemelve Gyarmati Tibor, Bányai József odaadó felkészítését. 

  Józsi György Igazgató és Balázsi Mihály JB. Elnök humánus értékekre alapozó szemlélete,alapozza meg a Zalai játékvezetést.

   

  Hozzászólások