Puhl Sándor



Puhl osztályozza a megyéket!

cseretábla - forrás: Forrás: - cseretábla.

Június 30-val lejárnak a megyei bizottságok kinevezései és Puhl Sándor újabb sebességbe kapcsolat.

Év elején zárkörű – anonim – felmérésen a megyei elnökök kifejtették, hogy változást szeretnének, hiszen a többség elégedetlen az MLSZ JB. munkájával.

A válaszadók többsége kettes osztályzatot adott a kommunikációra. Véleményük szerint elfogadhatatlan az, hogy nem segíti az MLSZ JB. a megyék működését.

Most jött azonban a fordulat.

Puhl Sándorék osztályozzák a megyei JB-vel való együttműködést.

Az Igazgatóságok számára kiküldött excel táblázatban az alábbi adatok szerepelnek:

„Négyfokozatú skálán adja meg BerziS/PuhlS, hogy milyen az együttműködés minősége a Központi JB és az elnök(ség) / megyei JB. között: 1 kiváló, 2 jó, 3 változó, 4 rossz”.

Érdekes, hogy Puhl Sándor úgy osztályozza a megyéket, hogy igazán az elmúlt 10 évben nem sok megyét látogatott meg, nem tudja és nem is akarja tudni az ott folyó munkáról. Évente két alkalommal tart össznépi elnöki értekezletet, ahol kb. 20 percet beszélget a vezetőkkel. Igaz akkor is inkább csak a hozzá közelállókhoz.

Vajon 20 perc alatt hogyan lehet megítélni egy megyei bizottság munkáját?

Emlékezzünk vissza a sokat szidott Vágner Lászlóra! Ő kommunikált a megyékkel, meglátogatta őket és nem magas lóról utasítgattat a vecsési szállodából a megyéket.

Lehet, hogy ez a retorika váltás és osztályozási rendszer valakinek jó, de egy biztos, hogy ismét nem ad valós képet a betegségről és a betegről. Csak egy újabb agyszüszülemény a hatalom megtartásához..

 

Kapcsolódó cikkek

Hozzászólások