Puhl Sándor



Puhl betartotta a szavát?

Puhl Sándor piroslap - forrás: focibiro.hu Forrás: focibiro.hu - Puhl Sándor piroslap.

Nagyon sok mindenre rávilágított a karantén és a korona vírus.

Sajnos a magyar játékvezetés koronás fői ismét hozták formájukat.

MLSZ JB. vezetői az amatőr játékvezetést február óta minden formában láthatatlanná tették és semmilyen platformon nem érdeklődtek a megyei állapotokról.

Nem jutottak el, "FEJBEN" odáig, hogy a megyei vezetőket megkérdezzék, hogy állnak a játékvezetők és ellenőrök a fertőzéssel. Igen - reálisan ennyire érdekli Puhl Sándort és vezető társait a megyei játékvezetés.

Jelenesetben "ültek" Puhl úr szavai: "Nem szólnak bele a megyék életébe". (Maradjon is így Sándor, utalkodjál az NB-s kereten és hagyjad békén a megyéket.).

JB, iroda Gaál gyöngyi vezetésével még a játékvezetői szerződéseket sem ratifikálta, de majd gondoljuk lesz behajtás "durva és sértő" hangnemben.

Sok sípmester érdeklődik a nyári tesztek lebonyolításáról, amely számukra már nagyon közel lehet. (Igaz még nem kaptak a megyék zöld utat, senki nem tudja, hogy lehet-e edzőtábort rendezni.)

Megyei Igazgatók értetlenül állnak a történések előtt, hiszen bő negyven nap múlva indulna a Magyar-Kupa sorozat és pontvadászat. Érthetetlen miért nem lép elő igazi vezetővé a jelenlegi JB vezetése, tájékoztatva a tényleges problémáról a Magyar Labdarúgás Vezetőségét? 

Majd megoldják a megyék, nem szólunk bele  - szól Puhl úr, de közben más mindenre van ideje és "jó" szándéka.

Megmutatta a Koronavírus van élet a játékvezetés után, hiszen a megyék magukra maradtak, sem anyagilag sem emberi támogatásban nem részesülnek és részesülhetnek a PUHLI rezsim alatt, aki és akik saját pecsenyéjük sütögetése közepette, déli bábot kergetettek Csányi Sándorral és a megyei vezetőkkel.

Megyei vezetőktől elvonták a pár tízezer forintokat, míg Puhlék, Vavikáék és a többi "szakember" felvette a havi többszázezer forintot...

Vajon a "gázsit" ők sem vették fel?

"Egyik megyei vezető szomorúan panaszolta,hogy az Ő tisztelet díját a Mecsekalján elvették, neki az a 30 ezer forint is fontos bevételi forrás két sínpár és vonat indulás között."

No comment.

Reméljük a kritika is ilyen néma marad az MLSZ.JB irányából.

Reméljük Csipke Gyöngyike hamarabb felébred, mint Csipke Rózsika.

 

Hozzászólások