Valu Tibor

 • Kép forrás: mlsz.hu

  Valu Tibor 9 cikk

  • MLSZ adatbank

  Született Kisvárda 1990-07-10
  Vármegye/szerv Szabolcs-Szatmár-Bereg / Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság (2024-01-01)
  Jv. vizsga 2011


  

  Szedték a lábukat a játékvezetők

  Szabolcs teszt - 2020-08-01 - forrás: szabolcsjb.hu Forrás: szabolcsjb.hu - Szabolcs teszt - 2020-08-01.

  Ilyentájt a megyei labdarúgó-játékvezetők már túl vannak a szokásos három napos nyári edzőtáborozáson, ám ez a koronvírus-járványhelyzet miatt meghiúsult.

  A szabolcs-szatmár-beregi játékvezető bizottság elnöksége úgy döntött, hogy szakítva a tradícióval, ezúttal egy napon tartja meg a fizikai felmérőt, a szellemi tesztet és a szakmai frissítő kurzust. Szombaton kora reggel a városi stadion rekortánját népesítették be a focibírók, akik a bemelegítés után előbb a rövid távokat teljesítették, majd az intervall-teszten bizonyítottak.

  A hosszú kihagyást követően mindenki imponáló módon szedte a lábát. Autóba ültek a sporik, és a leveleki művelődési házban folytatták a kurzust. Dr. Jekő József jb-elnök köszöntötte a tagságot, és bejelentette, hogy Valu Tibor játékvezetőként, Sztányi Tibor és Szilágyi Zsolt pedig asszisztensként lett tagja az NB III-as keretnek.

  Kvaka Árpád az igazgatóság részéről kívánt eredményes szezont a játékvezetőknek. Sipos László alapítványi beszámolója után Szlomoniczki István a szabálymódosításokat taglalta, míg Karakó Ferenc FIFA-játékvezető a büntetőterületen belüli kezezésről tartott előadást. Homonai Péter a defibrillátor használatáról mondta el a tapasztalatait.

  Az ebédet követően Benkő Róbert lesről szóló klipjeit leste a hallgatóság, végül dr. Jekő József összeállítása zárta a programot a szellemi teszt előtt. Az MLSZ JB-t Farkas Ádám FIFA-játékvezető képviselte.

   

  Hozzászólások