Juhos Attila



Hétvégén edzőtáboroztak a Bács-Kiskun megyei játékvezetők

Hanacsek Attila - 2021.08.11 - forrás: mlsz.hu Forrás: mlsz.hu - Hanacsek Attila - 2021.08.11.

Ritkán látni ennyi vezető egy megyei edzőtáborban. 

2021. augusztus 07-08-án tartotta nyári továbbképzését az MLSZ Bács-Kiskun Megyei Igazgatóságának Játékvezetői Bizottsága, a helyszín a vecsési Airport Hotel Budapest volt.

A kétnapos rendezvényt szombaton Hanacsek Attila MLSZ JB elnök nyitotta meg, előadásában bemutatta az MLSZ JB feladatait, programjait, illetve hasznos tanácsokat kaptak a feltörekvő fiatal játékvezetők.

Ezt követően az évtizedes hagyományoknak megfelelően a jubiláns játékvezetők köszöntése következett: Hanacsek Attila MLSZ JB elnök, Holczimmer Andor MLSZ BKMI JB elnök, és Losonczy László MLSZ BKMI igazgató adták át a különdíjakat.

 

25 éves működéséért Aradi CsabaIfj. Berger JózsefKoloszár Krisztián ÁkosVörös Gábor, 35 éves működéséért Ártim János és Harsányi József részesült elismerésben.

Ezután Juhos Attila MLSZ JB tag tartott előadást a szabályváltozásokról, idén ismét a kezezés szabálytalanság megítélése változott egyes esetekben, ez került pontosításra.

Az elméleti teszt után délután az UEFA által összeválogatott videójeleneteket elemezték a megyei játékvezetők Antal Péter NB-s kerettag (több NB I-es mérkőzés játékvezetője) és Garai Péter FIFA-asszisztens irányításával. 

 

A szombati napot Losonczy László MLSZ BKMI igazgató és Kerpics Ferenc MLSZ BKMI versenyszervező tájékoztatója zárta.

Vasárnap reggel az Ikarus BSE atlétikai pályáján teljesítették a kötelező fizikai tesztet a játékvezetők, majd a hétvége talán legérdekesebb előadását hallgathatták meg a résztvevők, Prukner László UEFA Pro-licences edző a csapatmunka fontosságáról és a játékvezetők-edzők közötti kapcsolatról, kommunikációról, interakcióról beszélt.

 

A tábort Tumó György NB-s játékvezetői ellenőr megyei videókból összeállított anyaga zárta.

 

 

Hozzászólások