Márton Sándor

 • Kép forrás:

  Márton Sándor 17 cikk

  • wikipedia

  Született BUDAPEST 1952-11-16
  Vármegye/szerv Budapest / Budapesti Ig.
  Jv. vizsga 1973


  

  Ez már nem Vágner ügye??

  Vágner László - mutat - forrás: nso.hu Forrás: nso.hu - Vágner László - mutat.

  Próbáltuk megkérdezni Vágner Lászlót, hogyan emlékszik, valóban  adott-e engedélyt a headset használatára, vagy visszaéltek a  nevével; a  bírófőnök azonban a szerdai rendőrségi bejelentés óta nem  vette fel a  telefonját.Titkárát, Márton Sándort sikerült elérni, Vágner a háttérből beszélve ahhoz a Berzi Sándorhoz irányította az Indexet, aki a múlt csütörtökön lett a jb elnöke, Vágner azóta alelnök. (A jb-t az UEFA előírásai szerint csak elnökségi tag vezetheti, ezért volt indokolt a váltás.)

  Kollégánk Mártonnak elmondta, Berzi MLSZ-alelnök megörökölte az ügyet, februárban még Vágner volt az illetékes, és mivel az eljárás rendőrségi szakaszba lépett, pár kérdést tisztázni kell. Márton azt javasolta, a jb-ülés után keressük Vágner Lászlót, aki akkor sem volt elérhető, így nem válaszolt alábbi kérdéseinkre:

  - miért nem gyanakodott ő vagy más a nem létező csereprogramra?
  - miért haknizhatnak a világban nevesincs magyar játékvezetők?
  - ha a 103. percben esik egy vitatható gól, és a magyar bírói hármas rendőri segítséggel hagyja el a pályát, az figyelmet érdemel?
  - furcsa, hogy egy ismeretlen menedzseriroda küldözget faxokat nemzetközi meccsekről, holott a hivatalos út 99 százalékban az, hogy az adott ország nemzeti szövetsége keresi meg a magyart, és a magyar dönti el, ki vezethet meccset (nemzetközi meccseken csak a hazai FIFA-keret tagjai jöhetnek szóba); erről mi a véleménye?

   

  Hozzászólások