Molnár László

 • Kép forrás: mlsz.hu

  Molnár László 7 cikk

  • wikipedia

  Született KALAZNÓ 1949-06-28
  Vármegye/szerv Zala / Zala Megyei Igazgatóság (2015-07-01)


  

  Zalában is edzőtáboroztak

  bemelegítés - forrás: Forrás: - bemelegítés.

  A Zala Megyei Labdarúgó Szövetség Játékvezető Bizottsága 2009. júl. 31 -aug.1. között Zalaegerszegen tartotta Nyári továbbképző kurzusát. A fizikai próbákat az IFI Sportcentrum atlétikai pályáján teljesítették a játékvezetők. A felméréseket Gyarmati Tibor megyei talent vezető és Kiss Norbert szervezési felelős végezte.

  A szakmai előadásokra a Pénzügyi Számviteli Főiskola Zalaegerszegi Intézetének nagyelőadójában került sor.
  Július 31-én este az NB III-as és megyei I.o. jv keret tagjai Józsi György ZMLSZ elnökkel megbeszélték az elmúlt szezon tapasztalatait.
  Másnap szakmai előadás keretében Szökény Lajos és Molnár László az országos ellenőri keret tagjai, az UEFA DVD-t felhasználva a szabályok alkalmazásáról tartottak oktatást. Elemezték a felvetített helyzeteket, konzultációt tartottak a helyes döntésekről.

  Lang Ferenc LSZ főtitkár a soron következő bajnokság csoportbeosztásairól tartott ismertetést. Simon András a fegyelmi bizottság részéről ismertette a jelentések pontos kitöltésének fontosságát. A digitális jelentés időben történő feladására hívta fel a figyelmet. Molnár László a jv-i ellenőrzések tapasztalatait értékelte. László János a küldő albizottság vezetője kérte, hogy a megye minden játékvezetője az elektronikus küldést a megadott határidőre fogadja el. Soós Ferenc JB elnök beszámolt a JB elmúlt szezonban végzett tevékenységéről és ismertette a következő idény feladatait.

  A kurzus elméleti teszttel zárult. A rendezvényen 140 jv és ellenőr vett részt.

  2009. augusztus 2.
  Soós Ferenc

   

  Hozzászólások