Vad II. István

 • Kép forrás: MLSZ

  Vad II. István 384 cikk

  • wikipedia

  Született Budapest 1979-05-30
  Vármegye/szerv Budapest / MLSZ JB (2003-07-01)
  Jv. vizsga 1995


  

  Csakfoci: Iványi tényleg kikerült

  Vad István - Puskás - Honvéd - forrás: m4sport.hu Forrás: m4sport.hu - Vad István - Puskás - Honvéd.

  NB I: Iványi nagyon komoly büntetést kapott a súlyos hibájáért - itt vannak a részletek

  Csakfoci.hu is úgy tudja, hogy kőkemény büntetést kapott Iványi Zoltán, aki az előző szezon utolsó fordulójában a Puskás Akadémia - Honvéd mérkőzésen videóbíróként hatalmasat hibázott egy 11-es szituációnál.

  Információink szerint az MLSZ egyelőre nem tart igényt Iványi Zoltán szolgálataira, aki a játékvezetéstől való visszavonulását követően videóbíróként dolgozott az NB I-ben és egyébként számos mérkőzésen hiba nélkül látta el feladatát.

  Az üggyel kapcsolatos szakmai háttérbeszélgetésen elhangzott: "Súlyos következményei voltak a hibás döntésének: ez pénzügyi következményt is jelentett és nem véletlen, hogy nem kapott mérkőzést az akkori VAR a most induló bajnokság rajtjánál."

  Mint ismert, az előző bajnoki szezon utolsó fordulójában a Puskás Akadémia - Honvéd mérkőzés 83. percben egy erősen vitatott szituáció után a kispestiek nem kaptak 11-est Szolnoki Roland tizenhatoson belüli kezezéséért.

  Azóta Hanacsek Attila, az MLSZ játékvezetői bizottságának elnöke is beismerte, hogy téves ítélet született. Iványi Zoltán videóbíróként nem vizsgálta meg kellő alapossággal a szituációt, ezért Vad II István játékvezető nem tudott megfelelő döntést hozni a pályán. Az eset azért is kavart komoly viharokat, mert végül a Puskás megnyerte a mérkőzést, a Honvéd pedig ezzel kiesett az élvonalból.

   

  Kapcsolódó cikkek

  VAR: Iványi repült a buszból, lejárt a buszbérlete

  A tavalyi NB. I-es bajnokság az Iványi-féle VAR botrányokról emlékezetes

  Tovább

  Iványi VAR Zoltán

  Főállású VAR, brutális küldéssel és keresettel!

  Tovább

  Var István esete Iványi Zoltánnal

  Két ember kivételével egy ország máshogy látta a szombati "Puskás"-ok találkozóját.

  Tovább

  Hozzászólások