Erdős József

 • Kép forrás: mlsz.hu

  Erdős József 291 cikk

  • wikipedia
  • MLSZ adatbank

  Született Budapest 1977-07-12
  Vármegye/szerv Budapest / MLSZ JB (2001-07-01)
  Jv. vizsga 1995


  

  Megsérült Erdős József

  Erdős József - fut - forrás: pmfc.hu Forrás: pmfc.hu - Erdős József - fut.

  Kupa meccsen szünetben cseréltek játékvezetőt

  Nem mindennapi csere zajlott le az ETO FC Győr és a DVSC Magyar Kupa-meccsének szünetében, Erdős József játékvezető ugyanis nem tudta folytatni a bíráskodást, de így sem maradt feladat nélkül. 

  Erdős József játékvezető dirigálása mellett kezdődött meg az ETO és a DVSC keddi kupameccse, amely az első félidőben nem hozott gólt. A szünetben aztán nem csak a hazaiak cseréltek, de a bírók is kénytelenek voltak.

  Az M4 Sport közvetítésében elhangzottak szerint Erdős megsérült az első játékrészben, így nem tudta folytatni játékvezetőként a pályán, a helyére pedig az addig a VAR-szobában közreműködő Pintér Csaba állt. De Erdős sérülten sem maradt feladat nélkül, ő meg Pintért váltotta videóbíróként.

  Pintérnek egyébként az első félidőben sok dolga volt VAR-osként, hiszen egy lehetséges 11-est és egy pirosgyanús esetet is vizsgálnia kellett kollégáival, de egyik szituációban sem kellett megváltoztatniuk Erdős döntését

  A találkozót végül a DVSC nyerte 1-0-ra egy olyan góllal, amelynél a már Erdős vezette VAR-stáb is vizsgálódott, volt-e esetleg leshelyzet, vagy kézzel ért-e a Bévárdi a labdához még a gólvonal előtt. Végül érvényesnek ítélte a találatot a szünetben kissé átalakult videóbírós csapat.

   

  Hozzászólások