Antal Péter

 • Kép forrás: MLSZ

  Antal Péter 102 cikk

  • wikipedia
  • MLSZ adatbank

  Született Kecskemét 1986-08-02
  Vármegye/szerv Bács-Kiskun / MLSZ JB (2016-01-01)
  Jv. vizsga 2012


  

  Hanacsek most Antal miatt magyarázkodhat

  Vasas - Honvéd - forrás: m4sport.hu Forrás: m4sport.hu - Vasas - Honvéd.

  Mi a piros lap, ha ez nem? A Honvéd játékosa megúszta sárgával

  Sok mindent el lehet képzelni csak azt nem, hogy Benczenleitner mozdulata a labdára irányult.

  A Vasas FC második félidőben nyújtott gólerős játékával 3-0-ra legyőzte a szintén az élvonalból kiesett Budapest Honvéd együttesét a labdarúgó NB II 14. fordulójának hétfői zárómérkőzésén. Győzelmüknek köszönhetően az angyalföldiek feljöttek a harmadik helyre a bajnokságban, négy ponttal lemaradva a feljutást érő második helytől, míg a kispestiek a 13. helyen állnak, mindössze két pontnyira a kiesést jelentő 16. helytől.

  A kispestiek nehezen viselték a hétközi kupabúcsú után az újabb vereséget, amit jól mutat, hogy a hajrában két sárga lapot is kaptak. Kálnoki-Kis reklamálásért, Benczenleitner pedig egy csúnya szabálytalanságért. Utóbbinál a Vasas játékosai piros lapot reklamáltak – joggal.

  VIDEÓ

  jelenlegi szabályok szerint ugyanis azonnali piros kap jár annak a játékosnak, aki súlyos szabálytalanságot követ el. Antal Péter játékvezető szerint azonban a belépő csak sárga lapot ért

  Az a szerelés vagy támadás, amely az ellenfél testi épségét veszélyezteti, túlzott erőbevetéssel, vagy brutalitással történik súlyos szabálytalanságként büntetendő. Az a játékos, aki a labda megszerzése céljából ellenfelét szemből, oldalról vagy hátulról, egyik vagy mindkét lábát használva túlzott erővel támadja és veszélyezteti ellenfele testi épségét, súlyos szabálytalanságban vétkes.

   

  Hozzászólások