Szpisják Zsolt

 • Kép forrás:

  Szpisják Zsolt 53 cikk

  • wikipedia

  Született BÉKÉSCSABA 1973-12-30
  Vármegye/szerv Békés / Békés M. I.


  

  Vad újabb feladata

  Vad István - PMFC-Videoton - forrás: pmfc.hu Forrás: pmfc.hu - Vad István - PMFC-Videoton.

  Vad István és csapata vezető az APOEL-M. Tel-Aviv meccset! Íme a küldés: Group F, 28 November 2013, 21:05 CET Stadium: GSP Stadium,

  Nicosia (CYP) APOEL - M. Tel-Aviv

  Referee: István Vad (HUN)

  Assistant Referee 1: Istvan Albert (HUN)

  Assistant Referee 2: Zsolt Attila Szpisjak (HUN)

  Additional Assistant Referee 1: Sandor Szabo (HUN)

  Additional Assistant Referee 2: Zsolt Szabó (HUN)

  Fourth Official: László Viszokai (HUN)

  UEFA Referee Observer: Karel Bohunek (CZE)

  UEFA Delegate: Harry M. Been (NED)

   

  mlsz.hu írta:

   

  Csütörtökön 21.05 órakor Vad II István sípjelére kezdődik a GSP Stadionban az APOEL Nicosia-Maccabi Tel-Aviv Európa Liga-mérkőzés.

  Az F csoport 5. fordulójában az utóbb a Bordeaux-t legyőző, 4 pontos ciprusiak a Paolo Sousa által irányított, 7 pontos izraelieket látják vendégül. A mezőnyt a 9 egységgel rendelkező Eintracht Frankfurt vezeti. Vad II István három hete az Atletico Madrid?Austria Wien BL-csoportmeccset dirigálta, majd Mexikóvárosban a Mexikó-Új-Zéland vb-pótselejtezőn volt tartalék játékvezető. Utána Bécsben az Ausztria-Egyesült Államok barátságos mérkőzést vezette. Hazatérve előbb a Puskás Akadémia-Kecskemét bajnokin látta el az alapvonali játékvezetői teendőket, utóbb pedig a Diósgyőr-Videoton találkozón fújta sípot.

  Legközelebb a Videoton ex-trénerével, Sousával fut össze Cipruson. A csütörtöki EL-meccsen mindkét asszisztens békés megyei, Vad II István munkáját ugyanis Albert István és Szpisják Zsolt segítik, a negyedik játékvezető Viszokai László lesz, míg az alapvonalon Andó-Szabó Sándor és Szabó Zsolt működik közre.

   

  Hozzászólások