Hol a szakmaiasság Vágner úr!?

Botrány

2009-11-20 09:53:05
Ábrahám Attila | Hanacsek Attila | Makai János | Puhl Sándor | Vágner László |

Vágner László  - interjú - forrás:
Forrás: - Vágner László - interjú

Aki nyomon követi az országos játékvezetést, az évek óta láthatja, hogy gyakorlatilag egyszemélyes, szakmai indok nélküli döntések születnek. Csak néhány nevet elég felidéznünk, akiket minden szakmai indok nélkül rúgott ki a vágneri banda: Makai, Hanacsek, Megyebíró, dr. Szabó P., Hegyi P., Nagy Imre A., Ábrahám, Puhl.. Lehet a sort még folytatni, hamarosan meg is tesszük.


Szerdán adták hírül, hogy most Arany röpült. Megkérdezhetjük, hogy megint milyen szakmai indok volt. Persze az nem volt, most sem.
Talán a FTC mérkőzés lehetett? Aki tudja, hogy hány ilyen eset fordul elő évente, az azt is tudja, hogy maximum 4-5 hetes pihenőre számíthatott volna a játékvezető, mint ahogy Sulyok Gergőt büntették hasonló esetben. Akkor mi lehet az indok? Szeretik a játékosok és a csapatok Aranyt? Ez indok lehet Vágnernél, hiszen őt sem a játékosok, sem a csapatok nem fogadták el aktív korában (gyakorlatilag azóta sem). Amikor lett volna indok (Hurrá nyaralunk téli projektje Törökországban), akkor nem mert Aranyhoz hozzányúlni.

Azt azért érdekes lenne megtudni, hogy az ilyen egyszemélyes döntésekhez a kedves MLSZ JB elnökségi tagok csak bólogatnak? Nem mernek ellent mondani, véleményt formálni, mert akkor nekik is repülniük kell, mint ahogy repült már jó néhány Vágner barát az elnökség közeléből.

Érdekes azt is megjegyezni, hogy december közepén éppen a most kirúgott Arany Tamás rendezi meg Székesfehérváron az országos játékvezetők tornáját. Csak remélni merjük, hogy a nagyfönök ott nem néz Arany szemébe.

Köszönjük Vágner Úr!
Ismét egy egyéniséggel lettünk kevesebbek, lassan eljön az elszámolás ideje, amikor a királyról lehullik a korona! Nem kell sokat aludni már.


 

Hozzászólások: