Berger József

 • Kép forrás:

  Berger József 16 cikk

  • wikipedia
  • MLSZ adatbank

  Született KECEL 1978-04-24
  Vármegye/szerv Bács-Kiskun / Bács-Kiskun M. Ig.
  Jv. vizsga 1996


  

  Zsúfolt hetek

  Kamera - szemből - forrás: Forrás: - Kamera - szemből.

  Szerencsére sűrű a programja a játékvezetőknek:

  Kassai Viktor 2010. augusztus 17-én, vagy 18-án egy később kijelölendő Bajnokok Ligája-mérkőzést vezet, segítői Erős Gábor, Vámos Tibor és Szabó Sándor lesznek. Ugyanez a négyes szeptember 9-én a Fehéroroszország - Ukrajna világbajnoki selejtezőt dirigálja.

  Az Európa Ligában Szabó Zsolt, Kispál Róbert, dr.Varga Zsolt és Berger József társaságában augusztus 20-án Bakuban a FK Baki - FC Basel mérkőzést vezeti. Ugyancsak ebben a kupasorozatban augusztus 27-én Vad II Istvánra az FC Levadia Tallinn - Galatasaray visszavágó vár, ahová Ring György, Szpisják Zsolt és Fábián Mihály társaságában utazik. A szeptember 9-i Feröer-szigetek - Litvánia vb-selejtezőn is ez a csapat működik majd közre. Ugyanekkor az Észak-Írország - Szlovákia mérkőzés ellenőre Piller Sándor lesz.

  A Finnországban megrendezésre kerülő női Eb-döntőre augusztus 23-án utazik Gaál Gyöngyi és dr. Kulcsár Judit.

  Strandlabdarúgó bírónkra, Mészáros Istvánra bízták a sportág portugáliai szuperfináléjának döntőjét, amelyet augusztus 23-án rendeznek.

  Mindezek mellett számos továbbképzés, felmérés is vár játékvezetőinkre.

  Az Európa Ligában 144 mérkőzésen tesztelik majd a hat játékvezetős rendszert, melyre 48 bírót és ugyanennyi ellenőrt jelölt ki az UEFA. Hazánkból Szabó Zsolt, Vad II István és Vágner László kapott meghívást az augusztus 23-25. között Genfben tartandó felkészítésre.

  Két FIFA-rendezvényen is érdekeltek vagyunk: az októberi, Nigériában sorra kerülő U17-es vb-döntőre kijelölt játékvezetők - tőlünk Kassai Viktor - asszisztenseinek, Erős Gábornak és Vámos Tibornak szeptember 1-jén kell számot adniuk fizikai és elméleti felkészültségükről Zürichben.


  A FIFA játékvezetői bizottsága augusztus 17-19. között a jövő évi világbajnokságra kandidáló játékvezetők instruktorainak tart továbbképzést Svájcban, ide Vágner László és Tompos Zoltán kapott meghívót.

  Az UEFA következetességét jól mutatja, hogy a testület valamennyi országban ellenőrzi a játékvezetők fizikai és szellemi felkészítését, a Conventionben vállalt kötelezettségek teljesítését. Az MLSZ JB soron következő rendezvényére - amelyre szeptember 10-12. között kerül sor - Bart Gilis belga szakember látogat el

   

   

  Hozzászólások