L. Tóth LajosVad kedden is vezetett

Profi - Nemzetközi
Vad István - Kabát Péter - forrás: pmfc.hu Forrás: pmfc.hu - Vad István - Kabát Péter.

Március utolsó napján Szlovákia és Csehország labdarúgó-válogatottjai mérkőznek meg Zsolnán. A keddi találkozót Vad II István, Ring György és magyar játékvezetői trió vezeti.

Szlovákia zsinórban hetedik válogatott győzelmét könyvelhette el (5 Eb-selejtező, 2 barátságos), és az Eb-selejtező C csoportjában hibátlan mérleggel áll az élen - három ponttal megelőzve Spanyolországot, és hattal Ukrajnát. Ján Kozák csapata legközelebb március 31-én, a csehek elleni barátságos mérkőzésen lép pályára. Pénteken Luxemburg válogatottját győzték le (3-0) Zsolnán, ugyanott fogadják következő ellenfelüket Hamšíkék. Csehszlovákia 1993. január elsején vált Szlovákiává és Csehországgá, emiatt is ígérkezik pikánsnak a találkozó.

A csehek szombaton hazai környezetben 1-1-es döntetlenre végeztek a lettekkel, de így is vezetik az A csoportot, hiszen négy győzelem után először vesztettek csak pontokat. A keddi találkozót magyar játékvezetői trió vezeti. Vad II István legutóbb a Szlovákia-Chile barátságos összecsapást vezette a telt házas zsolnai stadionban, ahol a vb-résztvevők felkészülési találkozóját a Marcelo Bielsa által irányított dél-amerikaiak nyerték 2-1-re, az asszisztensek Ring György és L. Tóth Lajos voltak - írja az mlsz.hu.

 

Hozzászólások