Berger József

 • Kép forrás:

  Berger József 16 cikk

  • wikipedia
  • MLSZ adatbank

  Született KECEL 1978-04-24
  Vármegye/szerv Bács-Kiskun / Bács-Kiskun M. Ig.
  Jv. vizsga 1996


  

  Balesetet szenvedtek a játékvezetők!

  véres zsebkendő - forrás: Forrás: - véres zsebkendő.
  A Békéscsaba tájékoztatása szerint autóbalesetet szenvedett a Ferencváros elleni bajnoki mérkőzésre kijelölt játékvezetői hármas, így jelen pillanatban még nem tudni, ki vezeti majd a 18 órától kezdődő találkozót. A Békéscsaba Facebook-oldalán megjelent rövid közlemény a balesettel kapcsolatban. "Sajnálatos változás történik a játékvezetők személyében - mivel a Békéscsabára indult Pintér Csaba, Viszokai László és Becséri Gergely autóbalesetet szenvedett. Jelen pillanatban az új játékvezetők kijelölése és küldése van folyamatban. A Békéscsaba 1912 Előre ezúton fejezi ki sajnálatát és mielőbbi felépülést kíván sporttársainknak!" forrás: csakfoci.hu

   

  Azóta az nso.hu pontosította a cikket:

  A Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint az eredetileg kijelölt játékvezető, Pintér Csaba viszont nem tartózkodott a balesetet szenvedő autóban, így ő vezeti majd a találkozót. Az MLSZ Játékvezető Bizottsága a tartalékok közül jelölt ki új asszisztenseket, így Pintér Csaba munkáját ifj. Kormányos Gábor, Szvetnyik Bence, Berger József és Nazsa Tamás segíti. Az újonnan kijelölt játékvezetők azonnal a helyszínre indultak, ezért a találkozó kezdési időpontja nem változik az eredetileg kijelölthöz képest.  

   

  A korábbi kiváló játékvezető, a mérkőzés jelenlegi ellenőre, Vágner László a Fradimediának elmondta: valóban baleset érte a meccs bírói stábját, de az összecsapás játékvezetője nem változott, az eredetileg kijelölt Pintér Csaba vezeti le az összecsapást. Balesetet szenvedett asszisztenseit kórházba kellett szállítani, de szerencsére nincsenek súlyos sérülések, ennek ellenére őket pótolni kellett. A helyettesítést megoldó asszisztensek is jogosultak természetesen arra, hogy közreműködjenek a mérkőzés megfelelő lebonyolításában.

   

  Hozzászólások