Évzáró Szabolcsban

Megyei játékvezetés

2013-12-13 18:32:20
Szabolcs-Szatmár-Bereg | Divinyi Béla | Fábián Mihály | dr. Gavalla-Kulcsár Judit | dr. Jekő József | Takács János |

érem - forrás:
Forrás: - érem

Szabolcs-Szatmár-Beregben hagyományosan december első szombatján tartották meg az évzáró bált

Nem csak az időpont tradicionális, hanem lassan a helyszín is: a napkori Aranyalma Étterem ezúttal is ideális házigazdának bizonyult. Udvarias kiszolgálás, ízletes ételek, a Gönczi duó révén pedig hangulatos zene tette emlékezetessé a december 7-8-ra virradó napot.

Labancz András, a Szabolcs Megyei Labdarúgó Játékvezetőkért Alapítvány elnöke nyitotta meg a rendezvényt. Dr. Jekő József megyei elnök bevezetője után szót kaptak a társmegyék képviselői Divinyi Béla és Pecze István személyében. Dr. Barczi Róbert megyei sportigazgató egyenesen a sportigazgatóság évzárójáról sietett Napkorra. Az MLSZ JB-t a professzionális NB I-es keret tagja, Fábián Mihály FIFA-játékvezető reprezentálta, aki a tombolasorsolásnál is igazolta, hogy nyerő típus.


A jubilánsok népes táborának köszöntése után szokás szerint három díjat osztottak ki a közel 250 fő jelenlétében. A feltörekvő tehetségek számára kiírt Lengváry József-díjat Vida Orsolya kapta. Az utánpótlás-játékvezetők számára kreált Tamás Lajos-díjat az asszisztensi pályán előretörő dr. Takács Zoltán érdemelte ki. Az Év Játékvezetője 2013-ban Szabolcs-Szatmár-Beregben Csáki László lett. Az átszervezés előtt hosszú évekig markáns tagja volt az NB III-as keretnek, akire bármilyen rangadót rá lehet bízni.


Sok szempontból is emlékezetes az idei rendezvény, amelyen többek között külön elismerték az extra nemzetközi küldést produkáló ibrányi FIFA-asszisztens, dr. Kulcsár Judit igyekezetét. Menet közben csatlakozott a társasághoz Takács János, aki a Kecskemét-Kaposvár NB I-es mérkőzés egyik alapvonali játékvezetője volt, késő este csöppent bele a „baba” bálba. Az est meglepetésvendége a televíziós zenés tehetségkutatókban üstökösként berobbanó, szabolcsi (nyírmadai) származású Szirota Jennifer, aki elkápráztatta a hallgatóságot, és Sipos Ádámnak, valamint Veres Jánosnak köszönhetően még szuggesztívebb lett az előadása.


 

Hozzászólások: