Hamar László

 • Kép forrás:

  Hamar László 8 cikk

  • wikipedia

  Született Veszprém 1952-07-27
  Vármegye/szerv Veszprém / Veszprém Megyei Igazgatóság (2013-07-01)


  

  Edzőtáboroztak a Veszprémi megyei játékvezetők

  bemelegítés - forrás: Forrás: - bemelegítés.

  A hagyományokhoz híven idén is Zánka adott otthont a Veszprém megyei játékvezetők edzőtáborának. A háromnapos összejövetelen nem csak elméleti és fizikai, hanem gyakorlati felkészültségéről, illetve labdarúgótudásáról is számot adott a 162 sípmester, ellenőr. A pénteki talent-mentor beszámolók után az NB III-as játékvezetők vizsgáztak, - sikeresen -, majd asszisztensi felmérő következett, ezt követően Uszkai György, az ellenőrzési albizottság vezetője, illetve Mező Béla az utánpótlás bizottság képviselője értékelte az elmúlt évet.

  Lebonyolították a csoportok közötti kispályás villámtornát is, amelyet a veszprémi senior csapat nyert meg a veszprémi junior, valamint Tapolca, Pápa és Ajka csapata előtt.

  A villámtorna után - a Fejér megyei játékvezetőknek is, közösen - élménybeszámolót tartott a dél-afrikai világbajnokság játékvezetői csapata. Kassai Viktorék tapasztalatait nagy örömmel hallgatta a mintegy 350 fősre bővült csapat.

  Vasárnap reggel a megyei I., II., III., IV. osztály játékvezetői, asszisztensei is vizsgát tettek. A fizikai felmérőt követően Takács Gábor, megyei instruktor tartott szakmai előadást, ismertette az idei év szabályváltozásait, az országos edzőtábor tapasztalatait, majd Hamar László VMLSZ elnök tartott előadást a következő bajnokság elvárásairól.

  Gyürüsi Gábor pápai csoportvezető az együttműködésről, Mohos Milán, pedig a lesszabályról adott elő prezentációt. Az elméleti teszt után, a tábor végén Koma László megyei elnök ismertette a következő fél szezonra érvényes keretbesorolási javaslatot.

   

  Hozzászólások