Berger József

 • Kép forrás:

  Berger József 16 cikk

  • wikipedia
  • MLSZ adatbank

  Született KECEL 1978-04-24
  Vármegye/szerv Bács-Kiskun / Bács-Kiskun M. Ig.
  Jv. vizsga 1996


  

  Bombariadó testközelből

  Fair-Play zászló - forrás: Forrás: - Fair-Play zászló.

  Nem mindennapi élményben volt része két szabolcs-szatmár-beregi játékvezetőnek, bár szívesen kihagyták volna az életükből a Győr-Paks bajnokin történteket. A magyar élvonalban még soha nem fordult elő korábban hasonló eset, és remélhetőleg ez egyszerre kettő volt: az első és az utolsó.

  - A kollégák épp melegíteni indultak, amikor Brockhauser István, a mérkőzés szövetségi ellenőre szólt, hogy azonnal el kell hagynunk a helyiséget, sőt, még a stadion területét is. Először fel sem fogtuk, hogy mivel is jár a bombariadó: Berger József, Tóth Vencel és L. Tóth Lajos a hátsó füves pályán még futott 3 kört, de aztán mindannyian távoztunk onnan is - idézte fel a történteket Karakó Ferenc tartalék-játékvezető.

  - A 16 órás kezdés időpontjában átvizsgálták a stadiont, mi addig előbb az utcán, majd a Magvassy-sportcsarnokban tartózkodtunk. Pár perccel 17 óra után tudtuk meg, hogy lesz meccs. A két csapattal együtt visszasétáltunk a létesítménybe, végül pontban 18-kor elkezdődhetett a bajnoki, amit végül a Győr 4-1-re nyert meg.

   

  Hozzászólások