Benkő Róbert

 • Kép forrás: mlsz.hu

  Benkő Róbert 10 cikk

  Született Nyíregyháza 1979-08-24
  Vármegye/szerv Szabolcs-Szatmár-Bereg / MLSZ JB (2013-07-01)
  Jv. vizsga 1997


  

  Szabolcs: Új elnökkel frissültünk fel tavaszra

  taktikai tábla - forrás: Forrás: - taktikai tábla.

  Február utolsó hét végéjén a Nyíregyházi Főiskolán találkoztak a szabolcs-szatmár-beregi játékvezetők, ahol felkészültek a következő hónapokban előttük álló feladatokra.

   



  Reggel a frissen kinevezett JB-elnök, dr. Jekő József nyitotta meg a hagyományos, év eleji frissítő nap programját. Értékelése és tájékoztatója után a MegyeiIgazgatóság vezetője, Barczi Róbert kapott szót, majd jöhettek a szakmai órák. Takács János a konfliktushelyzetekről, Benkő Róbert a súlyos szabálytalanságokról, míg Szilágyi Norbert a kritikus les-döntésekről tartott előadást. Az előadások elérhetőek az Oktatási anyagok között, pontosítva a felmerülő szakmai kérdéseket is.

  Szlomoniczki István az új, országosan egységes ellenőrzési-értékelési rendszert ismertette, a nap zárásaként pedig elméleti teszt megírásával bizonyíthatták ráteremettségüket a sporik.

  Közel 180 fő volt jelen a továbbképzésen, néhány kolléga igazoltan maradt távol, hiszen ezen a hét végén is szükség volt a mérkőzések lebonyolításához néhány játékvezető közreműködésére.

   


  A felkészülési időszak hamarosan véget ér: március 10-én már indul a bajnokság.

   

  Hozzászólások