Jótékonykodó játékvezetők

Megyei játékvezetés

2011-12-30 19:03:07
Erős Gábor | Farkas Ádám | Kassai Viktor | Kelemen Attila | Ring György | Vad István |

Farkas Ádám - fut - forrás: vidi.hu
Forrás: vidi.hu - Farkas Ádám - fut

A két ünnep között került megrendezésre a Heves megyei Nagyrédén a második Barátság Kupa Farkas Ádám NB I-es játékvezető szervezésében.

 

Az idei évben a kupa egyben jótékonysági célt is szolgált, hiszen a szervezők a Magyar Rákellenes Liga javára ajánlották fel a torna bevételét. Az eseményre a Nagyréde, az Istenmezeje, a Gyöngyös körzeti játékvezetők és az Eger környéki játékvezetői csapat mellett meghívást kapott az Országos Játékvezetők válogatottja is, amely nagyszerűen szerepelt a tornán, hiszen Varga Gábor és Ring György remek játékának köszönhetően nem csak a legsportszerűbb csapat díját nyerte el, hanem három győzelemmel és egy vereséggel a kupagyőzelmet is megszerezte.

 

A Országos Játékvezetői csapatot a következők képviselték: Farkas Ádám, Erős Gábor, Kassai Viktor, Kelemen Attila, Ring György, Szabad István, Vad István, Varga Gábor, Varga László, Vígh Tibor.

 

A torna végén az esemény főszervezője, Farkas Ádám örömmel számolt be arról, hogy egy dedikált futball-labda elárverezése jóvoltából 20.000 Ft-ot tudnak elutalni a Heim Pál Gyermekkórháznak ill. a résztvevők adományaiból 106.100,- Ft gyűlt össze a jótékony célra, amelyet Erős Gábor FIFA-asszisztens közvetítésével juttatnak majd el a Magyar Rákellenes Liga számára.


 

Hozzászólások: