Erdős József

 • Kép forrás: mlsz.hu

  Erdős József 291 cikk

  • wikipedia
  • MLSZ adatbank

  Született Budapest 1977-07-12
  Vármegye/szerv Budapest / MLSZ JB (2001-07-01)
  Jv. vizsga 1995


  

  Békés: érem nélkül maradtak

  Békés megye (2017) - forrás: bmextra.hu Forrás: bmextra.hu - Békés megye (2017).

  Vasárnap a helyosztókat rendezik Pécsett a XIII. Országos Sípmester Fesztiválon, melynek keretében a játékvezetőkből álló megyei teremlabdarúgó-válogatottak csatáznak.

   

  Ahogyan arról már beszámoltunk, Békés legjobbjai szombaton a második helyen zárták csoportjukat, így a felső ágon csatázhatnak egy nehéz nap éjszakáját követően.

   


  Az ilyenkor megszokott esti közös banketten sorsolták össze a négy divízió legjobbjait. A sors úgy alakította a programot, hogy reggel 8.25 órakor már a negyeddöntőben megismétlődött a tavalyi finálé. Iványi Zoltán és a születésnapját éppen Baranyában ünneplő Benyovszki Zoltán alakulata számára Vas megye együttese jutott, mellyel szemben tavaly erősen vitatható találattal maradt alul Szombathelyen. Az ellenfél helyzete annyival tűnt bonyolultabbnak, hogy most nem élvezhette a hazai pálya előnyét, a mieinket viszont fűtötte a visszavágás vágya. A reggeli időpont azonban a nyugati gárdánk feküdt jobban, amely ezúttal megérdemelten diadalmaskodott 2–0 arányban. A mieink számára ezzel szertefoszlott az érmes remény, az 5–8. helyért folytatták, ahol előbb Hajdú-Bihar legjobbjaival szemben kellett helytállniuk. Ezúttal jól működött az eltervezett taktika, Hanyecz Bence és Mezei Máté találataival győztesnek tűnt csapatunk.

   

  Húsz másodperccel a vége előtt azonban beütött a krach, hiszen egyenlíteni tudtak a szomszédok, a büntetőrúgásokat pedig pontosabban értékesítették, így a végére nekünk a 7. helyért kiírt csata maradt Győr-Moson-Sopronnal szemben.

   

  Hozzászólások