Szpisják Zsolt

 • Kép forrás:

  Szpisják Zsolt 53 cikk

  • wikipedia

  Született BÉKÉSCSABA 1973-12-30
  Vármegye/szerv Békés / Békés M. I.


  

  Vad is BL meccset vezet!!

  Vad Istán - választás - forrás: pmfc.hu Forrás: pmfc.hu - Vad Istán - választás.

  A küldésből kiderült, hogy Kassai Viktor mellett Vad István is bekerült a legrangosabb kupában, a Bajnokok Ligájában működő játékvezetők közé.

  Vad István alig három és féléves nemzetközi kerettagság után, a BL-ben meccseket vezető európai bírók legfiatalabbjaként, 31 évesen kapta a megbízatást. Bár 1997-ben három BL-játékvezetője is volt Magyarországnak (Puhl Sándor, Piller Sándor és Vágner László), a mostani eredmény mindenképpen óriási elismerés az UEFA részéről.

  Mindhárom mérkőzésre - melyeket három nappal a találkozók előtt hoznak csak nyilvánosságra - már hat játékvezető utazik, ennek megfelelően: október 19-én, vagy 20-án Vad Istvánt első BL-mérkőzésén Ring György, Szpisják Zsolt, Fábián Mihály, Bognár Tamás és Andó Szabó Sándor segíti.

  Szabó Zsolt október 21-én Európa Liga találkozót dirigál, Kispál Róbert, Varga Zsolt dr., Veizer Roland, Németh Ádám és Solymosi Péter társaságában.

  Természetesen Kassai Viktorra is várhatóan rangos BL-találkozó vár november 2-án, vagy 3-án, az ő csapatát Ring György, Vámos Tibor, Fábián Mihály, Bognár Tamás és Bede Ferenc alkotja.

   

  Hozzászólások