Gaál Gyöngyi Krisztina



A JB. elnök hívogatja a kollégáit

Fair-Play zászló - forrás: Forrás: - Fair-Play zászló.

Nem lehet elmenni szó nélkül amellett, hogy megyei JB. elnök hívogatja a játékvezetőket, hogy nem lájkolhatják cikkeinket.

 

Hozzászoktunk már ahhoz, hogy Puhl Sándor és sleppje, Gaál Gyöngyivel az élen listázza bizonyos emberek facebook oldalát és nézi az MLSZ flottájához tartozó telefonszámok híváslistáját.

 

Korábban már számonkértek megyei elnököt, országos kerettagokat, hogy hogyan merik a focibiro.hu oldalt nézni. Volt olyan, hogy Gaál Gyöngyi a megyei igazgatónak küldött listát, hogy éppen mi jelent meg a facebookon bizonyos kollégák oldalán.

 

Vannak kollégák akik álnéven szerepelnek a neten (pl.: Futaki Bátor, Gyöngyi Móci Mohosköi) és úgy osztják az észt. A csatlósok közül már van aki odáig ment, hogy felhív megyei elnököt és megkéri, hogy ne lájkoljon személyes profilokat.

 

Most viszont az egyik korábbi harmadosztályú játékvezető, akit kineveztek a megyéjében JB. elnöknek, mert jól „fekszik” valakinél felhívogatta kollégáit és megtiltotta, hogy lájkolják a születésnapi köszöntőket.

 

„Meglepődtünk, hogy a noname elnök fel mert hívni minket, hogy miért lájkoljok a szomszéd megye korábbi elnökének szülinapi köszöntőjét!” – nyilatkozta elkeseredetten a Bács megyei kolléga. - „Ide jutottunk, hogy a seggnyaló elnökünk ide süllyedt. Miért nem a megyei gondokkal foglalkozik?”

 

Az ügyben megkerestük az érintett megyei igazgatóját.

 

 

 

Hozzászólások