Ákos Csaba



Puhlék Sevilliába tartanak

Puhl Sándor - forrás: Forrás: - Puhl Sándor.

Ülésezett az MLSZ JT elnöksége, és kijelölte az 1996-os játékvezetői kereteket.

Az őszi idény végével Bognár, Stamler, Nagy II és Szekeres abbahagyta a bíráskodást. Az NB I-es keretben nem történt frissítés. Az NB Il-es keretbe került Megyebíró, Dubraviczy és Ákos. Az országos határbíró keret új tagjai Koch és Gyarmati.


Az UEFA Sevillában továbbképzést tart. Az újoncok táborozásán február 11. és 15. között Juhos képviseli hazánkat. Az európai elit táborában február 15. és 18. között ott lesz Puhl és Vágner is. A részvevők közül jelölik ki a tavaszi UEFA-ren- dezvények, valamint az angliai Eb-döntő játékvezetőit.


A JT február 15. és 18. között tartja továbbképző edzőtáborát. Újszerű lesz, hogy a JT-ellenőrök értékelik a bírók teljesítményét. Első alkalommal az ellenőrökkel is elméleti tesztet íratnak.

Az adidas vállalta, hogy melegítőt, táskát, valamint mezt biztosít a játékvezetőknek. Friss hír, hogy dr. Szilágyi György és Ring János szerkesztésében elkészült az új szabálykönyv, az ára 390 forint. Minden játékvezető és a futballt szerető érdeklődő számára kitűnő segédeszköz lesz - írja a Nemzeti Sport 1995. december 15-i száma.

 

Hozzászólások