Két nap szakmaiatlanság Vecsésen

Botrány

2019-05-26 19:09:41
Hanacsek Attila | Kurmai Zoltán | Vavika Ferenc |

Hanacsek Attila - órája - forrás: nso.hu
Forrás: nso.hu - Hanacsek Attila - órája

Hanacsek Attila köszöntőjével indult a két napos hulladék továbbképzés Vecsésen.

Sajnos ezt kell írni, hiszen jobb szavakat nem találtak az Akadémista játékvezetők.

„Hétfőn megtudtuk, hogy megyei rangadó helyett ismét a vecsési szállodában kell eltölteni két napot. Pont akkor, amikor a bajnoki meccseken bizonyíthatnánk, hogy mit tudunk”  - nyilatkozta az egyik jelenlévő játékvezető.

„Nem vártam sokat, hiszen nem akartam felhúzni magamat. De vicc volt számomra, hogy a Vavika Ferenc oktatta az asszisztenseket és Kurmai Zoltán tartotta a fizikai felmérőt, akinek a lelkén egy kolléga…. Na inkább nem mondom ki, mert eltiltanak.”

 

Gyakorlatilag az MLSZ ismét bebizonyította, hogy feleslegesen rendelik fel a fiatal játékvezetőket, hiszen az öreg aggastyánokon kívül senkivel nem találkoztak. Többen keresték a Makai Janit vagy éppen Ábrahám Attilát.. Lehet már ők sem valók oda?

Szánalmasra sikerült a mérlegelés, mert a terminátor kinézetű játékvezetőknél csalt a mérleg, nem úgy, mint a profi Duci Jocinál! A terminátorok túlsúlyosak, Duci Joci meg atlétikus….

 

Köszönjük Puhl úr! Ismét eltölthet az MLSZ számlájára jó pár éjszakát Vecsésen, az Akadémisták meg nyelhetnek egyet, hogy ők fizetik..

 

Sajnálunk benneteket srácok, hogy ti a színjáték áldozatai vagytok…

 

 


 

Kapcsolódó cikkek

Hajrában Vecsési party!
2019-05-23 18:38:15

Hétfőn értesítették az akadémiai játékvezetőket, hogy péntektől újabb vecsési party, hogy Vavika, Kurmai és Puhl urak újra ingyen szálljanak meg a Fővárosban.

Hozzászólások: