dr. Varga Zsolt

 • Kép forrás: MLSZ

  dr. Varga Zsolt 132 cikk

  • wikipedia

  Született Miskolc 1973-12-16
  Vármegye/szerv Borsod-Abaúj-Zemplén / MLSZ JB (2020-07-01)
  Jv. vizsga 1998


  

  Életjeleket adtak a játékvezetők a holt idényben

  Szabolcs JB. edzőtábor - 2019.07.08 - forrás: szabolcsjb.hu Forrás: szabolcsjb.hu - Szabolcs JB. edzőtábor - 2019.07.08.

  Három napon át edzőtáboroztak a szabolcs-szatmár-beregi sípmesterek Füzesgyarmaton.

  A jól bevált környezetben, a füzesgyarmati Hotel Garában tartották a nyári edzőtáborukat a szabolcs-szatmár-beregi labdarúgó-játékvezetők. 
  A nyitónapon a DEAC-pályán fizikai felmérővel kezdtek, ahol 137-en álltak rajthoz a rekortánon. Elenyésző volt azok száma, akiknek nem sikerült teljesíteniük az előírt penzumot, ők a pótteszten kapnak újabb lehetőséget.
  A füzesgyarmati edzőtáborban tájékoztatást kaptak a nyáron életbe lépett szabályváltozásokról. Szakmai előadásokon, videós elemzéseken törekedtek arra, hogy a jövőben minél kevesebb hiba forduljon elő. 

  A vendégek között köszönthették Vad II Istvánt, dr. Varga Zsoltot, Nyilas Csabát, dr. Paróczai Dezsőt és Nyekita Dezsőt.

  A zárónapon szellemi tesztet töltöttek ki, ahol már az új szabályok is visszaköszöntek. Hamarosan az NB I-es, NB II-es és az NB III-as táborokban a megyét képviselők ismét képzéseken vesznek részt, hogy minél hatékonyabban készüljenek fel az új évadra.

   

  Hozzászólások