Kurmai Zoltán



Vecsés helyett Telkiben lesz a felesleges program

MLSz székház - forrás: Forrás: - MLSz székház.

Az MLSZ JB. vezetői újabb három felesleges napot finanszíroztatnak Csányi Sándorral, igaz, most nem  a vecsési baráti hotelben. 

Bajnokság közben (szeptember 13, 14, 15) három napra felrendelte Puhl Sándor a megyék legheteségesebb fiataljait, hogy mondva csinált Akadémiai napon hallgatássák meg ismét a semmit, a vének tanácsától.

Nem zavarja őket, hogy a jövő heti küldések már elkészültek, de az sem, hogy a fiatalok nem fognak meccset vezetni és ismét pénzt vesznek ki a zsebükből. Miért nem kéri Sándor vagy Vavika Ferenc azt, hogy utaljon át mindenki annyi pénz nekik, hogy megszállhassanak Vecsésen, ja nem MOST TELKIBEN!!, miért kell feleslegesen terhelni a kollégákat.

 - A megszokott bóhocok mellett, most újabb személy neve került az oktatók közé - nyilatkozta az egyik fiatal, aki elmondta, hogy inkább vezete, mint hallgatná a felesleges dolgokat - Talán egyedül Solymosi hozhat valami újat. Mi akarunk a hetven éves vénektől, akik még az angolt is google fordítóval nézik?  Ott keresik a Paractical session pontos kiejtését.

- Csodás csapat, nagy tudással! Kár, hogy az elsőadók futottak még emberek. Szívesebben hallgatnánk meg Erős Gábor, Szabó Zsoltot vagy éppen ha már aktív játékvezetőt hívnak meg Kassai Viktort - nyilatkozta weboldalunknak az egyik "kedvenc" megye fiatalja.

 

Kapcsolódó dokumentum:

- A dokumentum PDF forumátumban tölthető le.
 

Hozzászólások