Hegyi Eszter debütált a női NB I-ben

Játékvezetőkről

2019-09-26 05:31:20
Hegedűs-Baráth Noémi | Hegyi Eszter | Péntek Zsuzsanna |

Hegyi Eszter - forrás: csongradjb.hu
Forrás: csongradjb.hu - Hegyi Eszter

A nyár folyamán Hegyi Eszter sikeresen teljesítette az elméleti és fizikai teszteket az elit játékvezetői edzőtáborban és az elmúlt évek teljesítménye alapján felkerült a női NB I-es játékvezetői keretbe.

Már az 5. fordulóban, 2019. szeptember 21-én debütálhatott a női JET-SOL Liga NB. I-ben az FTC-TELEKOM – ASTRA-ALEF HFC bajnoki mérkőzésen, melyet közmegelégedéssel vezetett. Munkáját Baráth Noémi (FIFA asszisztens) és Péntek Zsuzsanna (NB.I. asszisztens) segítették.

A mérkőzést követően megkérdeztük hogyan élte meg a debütálást. „Nagyon boldog vagyok, hogy lehetőséget kaptam a női NB. I.-ben működni. A küldést követően a kezdő sípszóig várakozással teli izgatottságot éreztem. A mérkőzés napján már gyorsan történtek az események, így a kezdősípszóra se kellett sokat várnom. A mérkőzés közben végig jól éreztem magam, melyhez nagyban hozzájárult, hogy a kollégák fantasztikusan segítettek és a játékosok, csapatvezetők hozzáállása is példamutató volt. Most nagyon boldog vagyok, ez egy ünnep volt számomra”.

Gratulálunk Hegyi Eszter debütálásához és további sok sikert kívánunk Neki!


 

Hozzászólások: