Sípmesterek felelőtlen engedéllyel...

Mentőautó - forrás: Forrás: - Mentőautó.

Közelmúltban fejeztem be aktív játékvezetői pályafutásomat, mivel a vírus helyzetben egészségügyi dolgozóként (orvos), éjjel-nappal dolgoznom kellett és kell.

Nagyon szép és kellemes éveket töltöttem "mundér" becsületét képviselve. Családtagjaim közül jó páran csatlakoztak játékvezetői társadalomhoz, de ami a napokban történt, nálam kiverte a biztosítékot.

Vírus helyzetben-negyedik-hullám, engedélyezi az MLSZ JÁTÉKVEZETŐI BIZOTTSÁGA a Sípmesterek tornáját Szegeden.

Uraim Önöknek elment az eszük,hogy mernek visszaélni az emberek,játékvezetők életének biztonságával?? 

Naponta több száz új fertőzött és oltások ellenére rengetek beteg, ami naponta többszörösére emelkedik. Terembe összezárni több napra olyan embereket, akik közül sokan gyanítom még be sem oltatták Magukat, vagy csak egyszer netán kétszer.

Privát életbe ilyen egyénekkel vannak tele a kórházak, most pedig jön a tél, amely jobban kihozza a hörgő és légúti betegségeket.

Ki fogja vállalni a felelősséget a tragédiáért, amelyet a  lappangás vált aktívvá fokozott fizikai terhelésnél, mivel megyei játékvezetőket nem minden héten teszteltetnek és kapnak orvosi ellenőrzést??

Kötelező maszk viselés elrendelése esetén maszkban játszanak a résztvevők?? 

Kiderül valakiről, hogy a tornán vagy utáni orvosi vizsgálaton pozitív tesztet produkált, mind a kb. három száz résztvevőt és Kk. 50 profi játékvezetőt és Jb vezetőket felfüggesztik tesztelés idejére???

Tisztelt Hanacsek és Berzi ELNÖK Urak most kell gondolkodni ésszel, felvállalni a "vezér" szerepét, nem pedig mindig másra várni és "rátolni" a felelősséget...

Előzzük meg a tragédiát vagy tragédiákat még nem késő, vonják vissza az engedélyt. Biztos vagyok benne sok megye és megyében tevékenykedő játékvezető lemondja ezt a flúgos futamot, ami természetesen  reálisan gondolkodva elfogadható.

Halkan megjegyezném, már a felsőoktatási intézményekben lassan visszatér a maszk használat, beoltatlanoknál-  beoltottak pedig oltási igazolványt "villanthatnak.".

Köszönöm a Focibíró internetes portálnak, hogy elmondhattam.

 

Hozzászólások