Budapest, Budapest de csodás - péntek 13.

érem - forrás: Forrás: - érem.

2023. január 13-én péntekre ismét meghirdette Tóth Vencel és hetvenek tanácsa az Országos JT bált. 

 Két éve készülnek rá, hogy Kurmai Zoltán ismét beégesse magát, Vavika Ferenc végre előtudjon bújni a fikusz mögül, majd kitudják sorsolni Ábrahám kitagadott Attila 40.000-os replika óráját.

Talán Berzi úr is végre megérkezik sorozatos megbetegedések után (Siófokon mindig ez volt a kifogás), persze ennyi idősen ennyi munkakörben elvégzett feladat megviseli öreg szervezetét.

Berzi Sándor Hanacsek úrral büszkén láthatja reméljük ahogy Kassai Viktor és Szabó Zsolt, Erős Gábor, Arany Tamás megérkeznek, ha nem tűnik el tagdíj befizetésük valahogy. Legalább lenne ürügy kizárni őket a tagok sorából.

Miért kell erőltetni, ami ezzel a gyenge és súlytalan vezetéssel nem megy??

Kényszerből elmennek az aktív játékvezetők és ellenőrök, de ha tehetnék és nem lennének érdek emberek, biztos másképpen döntenének. Ki engedheti meg magának ezt a jól szervezett 13.-án rendezendő szeánszot, amely gyenge 100.000 Ft-ba fog fájni a vidéki résztvevőknek.

Gondoljuk ez a kis kedvenceknek és Makai Janikának nem gond, hiszen agyon küldött ellenőr úrnak ez csak „Momentum”.  Péntek már megint persze nem tűnik fel senkinek, hogy szombaton valaki vagy valakik dolgoznak. Talán szombat szerencsésebb lett volna. Vajon ezek az emberek nem adtak annyit a magyar játékvezetésnek, hogy megérdemeljenek egy ingyen bulit??

Vecsés és Telki kiruccanásokat kellett volna korlátozni és az MLSZ JB-nek szponzorálni az MLJT-t. Talán egy kis szponzori segítséget egy-két játékvezetéssel foglalkozó vállalkozó is prezentált volna, ha leszálltak volna a magas lóról a jelen vezetők. Biztos már megy a telefon, megint a focibíró Attila bánt minket, pedig mi mindent megteszünk - IGEN-saját érdekeink szerint, saját érdekünkbe, még Kassai Viktort is letagadjuk.

 

Uraim Önök a magyar játékvezetés Trianonját képviselik ezen "bálok" alkalmával, pedig csak a szánalmat ébresztik a jóérzésű sportemberekben.

 

A fenti sorokat a focibiro.hu hírbeküldő rendszerén keresztül kaptuk. Amennyiben te is el szeretnéd mondani véleményedet, kattints a jobb felső sarokban található linkre és megteheted ott.Kapcsolódó cikkekHozzászólások