Van ennél lejjebb?

Botrány

2018-09-19 15:51:38
Kiss Béla | Vavika Ferenc |

MLSz székház - forrás:
Forrás: - MLSz székház

Megdöbbenést kellett a játékvezetők körében az a hír, hogy Kiss Bélát Vavika Ferenc váltja a akadémiai képzés élén.

Az NB. II-es ellenőr gyorsan beállt a "puhli" sorba, hiszen az elmúlt 15 évben a megyéjében kirekesztetté vált. Nem fizetett tagdíjat, nem jelent meg egyetlen egy baranyai játékvezetéssel kapcsolatos rendezvényen sem.

 

 

"Sajnos Ferit 10-15 éve elvesztettük, azóta nem láttuk Baranyában a játékvezetés közelében. Csak hírből tudjuk, hogy országos ellenőr. Nincs vele a megyének kapcsolata" - nyilatkozta weboldalunknak az egyik JB. vezető. - "Sok sikert kívánunk neki, bár reméljük most végre tesz is valamit a megyei játékvezetésért".

 

Csodálkozunk, hogy nincs olyan korábban visszavonult országos kerettag, akire a fiatalok képzését rá lehetne bízni. Hol vannak a korábbi FIFA kerettagok, több száz mérkőzésen közreműködő NB. I-es játékvezetők.

 

Mikor jönnek már a fiatalok a játékvezetés vezetésében? Miért a nyugdíjas, 70-es évekhez közeledő embereket kell megvenni kilóra? Talán azért, mert nekik nincs véleményük? Némán beülnek a megyei edzőtábori előadás utolsó sorába, fényképet készítenek és jegyzetelnek, majd jelentik Sándornak...

 

Ennél még van lejjebb?


 

Hozzászólások: