Farkas Ádám



Kassai vezetheti a világ egyik legnagyobb derbijét

Kassai Viktor - isznak - forrás: Forrás: - Kassai Viktor - isznak.

Egybehangzó helyi sajtóértesülések szeirnt Egyiptomban, a legnagyobb rangadón fújhatja a sípot az elsőszámú magyar játékvezető, Kassai Viktor. Az Al Ahly és a Zamalek keddi csatája a bajnoki cím szempontjából is kiemelt fontosságú lesz.

Többek között az Ahram Online is arról számolt be Egyiptomban, hogy egy magyar játékvezető, nevezetesen Kassai Viktor vezetheti a helyi labdarúgás legnagyobb múltú párharcát, az Al Ahly - Zamalek összecsapást kedden, magyar idő szerint 18 órai kezdettel. Kassait, mint a 2011-es BL-döntő bíróját mutatja be a lap cikkében, hozzátéve, hogy a játékvezető a 2010-es világbajnokságon is közreműködhetett.

A lap szerint Tóth Vencel, Ring György és Farkas Ádám segítheti a munkáját majd Kairóban. Az Al Ahly és a Zamalek csatája, a "kairói klasszikus" mindig kiemelt futballesemény az észak-afrikai országban, az 1940-es évek végétől tart a két csapat lelátói és pályán kívüli összecsapásoktól sem mentes versengése. Néhány éve a World Soccer Magazine a világ 8. legnagyobb derbijének választotta meg a találkozót. Jelenleg az Al Ahly listavezető a helyi topligában, a Zamalek pedig a második helyen áll - írja a csakfoci.hu

 

Hozzászólások