Hacsek és Sajó avagy a szomorú valóság

Hacsek és Sajó - forrás: google.com Forrás: google.com - Hacsek és Sajó.

2021. június 30-án mindenki nagy meglepetésére két Játékvezetői Bizottsági "Elnök” kezdte meg a munkát Magyarországon.

Olyan erős a játékvezetésünk, hogy egy már kevés, igaz a komédiások is általában ketten járnak. Igaz, a folytatásban nem várhattunk mást, mivel változások nem történtek a személyek minőségében sen. Érdekes elnökséget verbuvált Hacsek Úr, mindenki szerepet kapott a régi "színházból", aki tett is érte, hiszen helyezkedni tudni kell, pályán belül és pályán kívül...

Minőség és tiszta vezetés a Fair Play szellemében??  Ugyan ezt a poént sokan nem "eszik" meg.

Nézzünk a kulisszák mögé.....

Nincsen kiemelkedő nagy név és nemzetközileg elismert játékvezető a vezetésben. Csak középszerű, saját érdeküket és hatalmukat fitogtató, fenyegetőző, vezetői tapasztalattal nem rendelkező személyek, akik civil életükben gyenge szemlélettel rendelkeznek.

A felsővezetésben nem merték meghúzni a váratlant és szakmának teret nyitni, karizmatikus volt játékvezetőkkel (pl.: Szabó Zsolt, Erős Gábor, Kassai Viktor, Arany Tamás és az amatőrök közül olyan megyei vezetőket akik felépítenek megyékben játékvezetést, nem pedig szétzüllesztik).

Nem szolgálta az érdekeket, inkább a dumaszínházban megint Hacsek megmagyarázta Sajónak, az elégtelen és gyenge produkciót.

Hova lettek a nemzetközi küldések??

Vágner érában statisztika kimutatja a mennyiségi és minőségű különbséget. Civil életben ilyen munkát nem előléptetéssel, hanem eltávolítással jutalmazzák - ja kérem,Országos Játékvezetői Bizottságban minden más. Ott nem számítanak a statisztikák, hiszen azokat nem ők írták át.

Családi összefonódások vannak minden szinten.

Édesapa profi ellenőr, fiú profi asszisztens…. (Ki mer rosszat írni a fiúról?).

Asszonyka JB elnökségi tag - férjecske profi játékvezető. Lát és tud mindenkiről mindet. Nála nem számít semmi, sem súly, sem semmi.

Apuka  megyei Jb elnök - családtagok játékvezetők, asszisztensek egy megyén belül. (legalább szomszéd megyében tevékenykedne a "Familia" Kft.)

Megyei vezető nyíltan vállalja politikai nézetét - ami nem baj - , de nyomdafestéket nem tűrő hangon becsmérli a jelenlegi kormányt, ahonnan felveszi nem érdemtelen fizetését.

Hacsek és Sajó úrnál ez is belefér, mert szerintük Futaki Bátor csak viccelt, amikor szidja a kormányt és politizál...

Akadémiás elmélet a vicc színpadon. 

Meddig gondolják a komédiás urak, hogy visszatapsolják Őket ?? 

Többször, mert a fizetett (küldések által) emberek kényszeredett és gyáva viselkedéssel ide sodorták a magyar játékvezetést. Álságos megyei Játékvezetői Bizottsági elnökök (tisztelet a kivételeknek), saját érdekeiket tekintve inkább behódolnak, hogy kérhessenek egy jó poént Hacsek és Sajó úrtól. Így jönnek elő az alkalmatlan és agyonvédett  játékvezetők akik megbuknak nemzetközi és hazai teszteken. 

Nem vicces-drámai, itt kell megjegyezni: "Fiacskáim az élet nem komédia. ".  

 

Hozzászólások