Kubatov tehette volna a legtöbbet!

Kubatov Gábor - forrás: fradi.hu Forrás: fradi.hu - Kubatov Gábor.

Évek óta mindenki tudja, hogy szakmailag és emberileg is alkalmatlan Hanacsek Attila.

Kubatov sem hagyta szó nélkül, hogy a bírók főnöke elismert egy Fradi elleni súlyos játékvezetői hibát

Hanacsek Attila, a Magyar Labdarúgó Szövetség Játékvezetői Bizottságának elnöke elismerte, hogy a 16. fordulóban rendezett Paks-Ferencváros (3-2) rangadón a VAR helyben hagyta a játékvezető tévesen megítélt büntetőjét.

A december 10-i találkozón a 85. percben, 2-1-s hazai vezetésnél Katona Bálinttal szemben harcolt ki Kovács Krisztián 11-est, amit Szabó Bálint a kapuba is lőtt, ezzel később a Paks az ősz bajnoka lett.

Hanacsek mondataira reagált az FTC elnöke, Kubatov Gábor is, aki George Eliot egyik jól ismert idézetét tette közzé a közösségi oldalán:

 

 

Mire gondolhatott Kubatov elnök úr? Mindenki gondolja végig, de egy biztos, hogy Hanacsek Attila a játékvezetők elnökévé soha sem fog válni..... Maximum ő csak annak nevezteti magát.

Miért nem tesz a Fradi elnöke semmit annak érdekében, hogy a tönkre tett és nemzetközi szinten leírt magyar játékvezetés újra felemelkedjen? Miért kell nézni hétről hétre a hibákat?



Kapcsolódó cikkek

MLSZ: Rajta készen

A 2024/2025-ös bajnoki idény rajtja előtt a férfi és a női élvonalban, valamint a férfi másod- és harmadosztályban működő játékvezetők Telkiben vettek részt a szokásos idény előtti edzőtáborozásukon.

Tovább


Hozzászólások