Botrányosra sikerült a Kupa Lentiben is!

Fair-Play zászló - forrás: Forrás: - Fair-Play zászló.

Megóvta az MK-meccset a Lenti TE

A labdarúgó MOL Magyar Kupában vasárnap, hosszabbítás után kapott ki végül 4-3-ra a Lenti TE együttese hazai pályán, azonban a fővárosi Issimo SE elleni találkozó ezzel nem ért véget, hiszen a Lenti TE hétfőn megóvta a mérkőzést - tudtuk meg Fehér Rudolftól, az LTE elnökétől.

A Magyar Kupa országos táblájának 2. fordulójában rendezett mérkőzés végig izgalmasan alakult, hiszen hazai vezetés után fordított a XV. kerületi csapat, de a házigazda egyenlített, sőt a hosszabbításban újra az LTE vezetett, azonban visszavette a vezetést az Issimo SE és nyert 120 perces csata végén.
Csakhogy... A fővárosiak a hosszabbításban kétszer is - a 117. és a 118. percben - megszakították a játékot cseréikkel, holott a kiírás szerint a 2x15 perces hosszabbításban már csak egyszer szabadna. Az ügyben az MLSZ versenybizottsága dönt.

Játékvezető sem állt a helyzet magaslatán

 Az MLSZ adatbankja tanulsága esetén a játékvezető még késő este is módosított a jelentésén, hiszen a lefújást követően más szerepelt abban. A játékvezetők közel két órás várakozás után tudták csak elhagyni a sporttelepet.

 

Hozzászólások