Nyílt levél Tóth Vencel, JT. elnökhöz!

Tóth Vencel - Márton Sándor - forrás: Bakai Gusztáv - facebook Forrás: Bakai Gusztáv - facebook - Tóth Vencel - Márton Sándor.

Tükörbe tud-e még nézni reggelenként, Tóth Vencel?

A magyar labdarúgó játékvezetői társadalom nem mehet el szó nélkül az MLJT cselekedete mellett. Nem lehet szó nélkül hagyni azt, hogy a játékvezetők érdekvédelmi szervezete már híreket és tényeket is hamisít és elhallgatja a valóságot.

Történt ugyanis, hogy szeptember 7-én az mljt.hu közzétette, hogy Bogár Gergő UEFA Talent & Mentor képzésen vett részt. A cikk megjelenésekor egy olyan fotó volt illusztrációként, amelyen Kassai Viktor is szerepel. Péntekre azonban a kép eltűnt és csak Bogár Gergő arcképe van a cikknél. Az mljt.hu cikkírója, aki évek óta névtelenségbe van olyan mélyre süllyedt, hogy Kassairól, mint a magyar játékvezetés egyetlen külföldön is elismert ellenőréről nem írt egy szót sem.

Ha valaki kicsit részletesebben megnézni a weboldalt Kassai Viktor szerepel a tagok között. Most arról ne beszéljünk, hogyha az oldal keresőjébe beírjuk Viktor nevét mindössze 4 találatot hoz ki.. Mert ez mindent elmond a weboldalról és annak hitelességéről.

Játékvezetőként, ellenőrként elolvasva az MLJT küldetését még jobban ideges lesz az ember, hiszen oda le van írva, hogy mit kellene tenni a testületnek. A Tóth Vencel vezette testület azonban sok mindent nem tett a játékvezetésért. Nem is tehetett, hiszen mennyire lehet érdeket képviselni úgy, hogy benne van vezetőként az MLSZ JB. szervezetében is. Saját magának képviseletén túl, így nem lehet képviselni a játékvezetőket, nem lehet érdekeket védeni akkor, ha abban a székben ül, akik ellen védeni kell.

Tükörbe tud-e még nézni reggelenként, Tóth Vencel?

Vajon szándékosság mennyire fedezhető fel ebben az esetben is, hogy Viktor nevét el akarják tűntetni a magyar játékvezetésben?

Tudjuk, hallottuk, amikor az egyik „nevesincs” ellenőr, vármegyei elnök, sheriff azt mondta egy továbbképzésen, hogy Kassai a magyar játékvezetés lekárosabb személye és az ilyen le kell radírozni a térképről.

Remélem JT. elnök úr emlékszik még Kassai Viktorra? Ő csinált az Ön fiából nemzetközileg ismert asszisztenst. Vele repülte körül fiacskája a világot és állhatot a kis Tóth jobbnál jobb meccseken a partvonalon. Igen, azóta látjuk a küldéseit. Hol vannak a BL csoportmeccsek, nemzetközi tornák? Sehol..

Tükörbe tud-e még nézni reggelenként, Tóth Vencel?

El lehet tüntetni a hírekből egy személyt, különböző koncepciók miatt, de hamarosan eljön az idő, amikor Önt és bandáját, Zolistól, Janicstól, Feristől eltakarítják, úgy, hogy Önök már csak otthon a TV elől nézhetik a meccseket.

Mi meg büszkén olvassuk minden nap Kassai Viktor sikereit, Szabó Zsolt szakértő véleményeit, Fábián Mihály ausztráliai munkáját.

 

 

A fenti sorokat a focibiro.hu hírbeküldő rendszerén keresztül kaptuk. Amennyiben te is el szeretnéd mondani véleményedet, kattints a jobb felső sarokban található linkre és megteheted ott.Kapcsolódó cikkekHozzászólások