Három futatott játékvezető, megbukott

Edzés - ketleball - forrás: Forrás: - Edzés - ketleball.

Szokták mondani, hogy előbb utóbb mindenkit elrendez a sors, csak győzzük kivárni.

Mi is történt most?

Három NB. II-es játékvezető - akik közül egyik korábbi FIFA kerettag - megbukott a nemrég megtartott fizikai felmérésen. Név szerint: K. Imre, D. József és N. Ádám.

Imrének korábban az egyik NB. I-es ellenőr már elmondta az egyik Talent nap alkalmával négyszemközt, hogy gondok vannak fizikai képességeivel és edzettségi állapotával.

K. Imre esetében még érdekesség az, hogy pont egy évvel jelentette fel az egyik országos és nemzetközi játékvezetők mondvacsinált okok miatt.  Sajnos Imre bedőlt Feri és Sheriff ármánykodásának és gerincét feladta, hiszen a beígért magasabb osztály lebegett a szeme előtt.

Akkor az MLSZ JB. elnöksége egy jogilag és erkölcsileg is megkérdőjelezhető döntést hozott, és a játékvezető élvezte utána a döntés gyümölcseit, hiszen hétről hétre NB. II-ben vezetett, sőt nyártól már a VAR buszba is beülhetett.

Erre most meg sikertelen teszt.

Tudjuk, elmondták már többször, hogy a VAR buszhoz nem kell sikeres fizikai teszt, ott csak ülni kell.

Így van, ez igaz, ülni kell. De egyet ne felejtsünk el! Erkölcs, gerinc és szakmaiság! Ez az, ami most hiányzik.

Egyszer fent és egyszer lent. Lessük a három srác küldését, mikor lesznek újra küldve és hová. Lehet, hogy ők megint egyenlőbbek, az egyenlők között?

A hanacseki rendszerben minden előfordulhat….

 

A személyes adatok védelmében az érintett személyek vezetéknevének csak az első betűjét írtuk ki valamint a cikkhez nem kapcsoljuk hozzá az adott személyek adatlapját sem. A cikket a focibiro.hu hírküldő szolgáltatásán keresztül küldték meg számunkra.

 

Hozzászólások