Vecsésen forrtak az indulatok

Kurmai Zoltán - portré - forrás: boon.hu Forrás: boon.hu - Kurmai Zoltán - portré.

2023. február 11-én szombaton ország több szegmenséből érkeztek megyei ellenőrök a Vecsési elefánt toronyba, ahol az MLSZ JB. ismét szakmai napot  és tesztelést tartott. 

Elnézve a társaságot inkább volt egy nyugdíjas buli a 70+-os kollégáknak. Szokásos arcok, balerinát játszó előadók és felügyelők jelentették az MLSZ JB. színvonalát.

Nagyon sokszor leírtuk már véleményünket a megyei ellenőrzésről és körülvevő Drákói szigort játszó MLSZ.JB-ről. Hanacsek Attila uralkodása alatt már nem először alázzák meg megyei kollégákat. 

Kurmai Zoltán vitte a prímet "bunkóságban" ismételten és nem először. 

Felsőoktatási intézménybe dolgozva én nem tapasztaltam ilyen hatalmi villongásokat vizsgák alatt. A szépkorú Zoltánnak ideje lenne elgondolkodni a stíluson és azon, hogy személye alkalmas vajon erre a feladatra??

MLSZ JB-t képviselve emberséget kellett volna előtérbe helyezni, mert ezek az emberek tettek annyit a játékvezetésért, hogy nem ezt érdemelték. Tesztet elvenni kollégáktól a legalja volt nap folyamán. Ezután meg kijelenteni, nem bukott senki, arcpirító ferdítés.

Megyei ellenőröket úgy kell összeverbuválni, a sok felesleges munka és utazás miatt-így könnyebb lesz.

Köszönjük Zoli bácsi! Ideje lenne már visszavonulni, mert napról napra károkat okozol.

Pozitív élményben is részesültünk. A volt nemzetközi ellenőr, akik parkolópályára tettek  jelenlétével emelte a színvonalat, igaz megyei ellenőrként.

Jó érzés volt látni, hogy „Csibe” szembe mer szállni szakmai kérdésekben az élet halál urával, Tóth Vencellel. A tollától megfosztott „Csibe” még mindig topon van szakmai dolgokban és mindenki el is fogadta amit mondott. Kérem szépen, ő mert véleményt mondani! Nincs is már az országos keretben….

Tapasztalhattuk, hogy az egységes ellenőrzés, mint olyan nem létezik..

Vecsésen, ami történik - nagyon jó -, hogy nem marad ott..

 

Telki felkészül hétvégére!

 

Hozzászólások