Két éve tart a hanacseki ámokfutás

Hanacsek Attila - sármos nézése - forrás: mlsz.hu Forrás: mlsz.hu - Hanacsek Attila - sármos nézése.

Napra pontosan két éve sokkalta a játékvezetőket, sportbarátokat, hogy elhunyt Puhl Sándor.

Sokat nem váratott magára Hanacsek Attila, hiszen perceken belül kineveztette magát Elnöknek. Úgy, hogy közel 10 évig azt kommunikálta mindenki, hogy csak MLSZ elnökségi tag lehet bizottsági vezető és ezért Puhl Sándor csak alelnök lehetett, a papíron elnökösködő Berzi Sándor mellett.

A gyászidőszak alatt gyorsan kineveztette magát Hanacsek és mindenkivel tudtatta, hogy most már ő az Elnök! Attila helyett fennhangon mondta, hogy ELNŐK Úrnak kell szólítani!! Sem Attilának, vagy Hanának, ahogy régen a barátai szólították. Igaz azok a barátok már nincsenek vele, mert nem tudnak azonosulni ezzel új „emberrel”.

A nemzetközi szintéren ismeretlen elnök 70 éves papákkal vette magát körül, tudva, hogy azok nem fognak semmit mondani ellene, hiszen annyi pénzt tesz bele a zsebükbe, hogy soha nem kerestek még ennyit.

Gondoljunk bele az egyik nyugdíjas embere, aki korábban postai kézbesítő volt több, mint fél millió forintot visz haza minden hónapban, vagy az egyik elnökségi tag, aki a feltörekvő fiatalok karrierjét teszi tönkre. Ő is jól meg van fizetve 72 éve létére.

A fiatalokat meg Hanacsek elüldözte, hiszen nekik lenne véleményük, szakmai hozzáértésük és persze nemzetközi kapcsolatrendszerük. De azt nem tűrheti az elnök, mert akkor a kamu statisztikák gyorsan megbuknának!

Leamortizálta a nemzetközi keretet, szakmaiatlan az NB. I., kamu fiatalitási programja gyorsan megbukott.. A VAR… Na arról ne beszéljünk, hiszen a hamis statisztikákon mindenki nevet hétről hétre a mérkőzéseken.

 

Kedves Attila!

Nem a titulus miatt kell elnőknek hívatni magad! Azt ki kell érdemelni a kollégák körében.

 

Egy biztos! Két év alatt még mélyebbre taszította a magyar játékvezetést Hanacsek Attila, nemzetközi szinten, idehaza szakmailag és erkölcsileg egyaránt.

 

Hozzászólások