Tóth István



Gabora Gálán jártak az NB. I-es játékvezetők

Labda - Select Brilliant - forrás: Forrás: - Labda - Select Brilliant.

A Salgótarjánban huszadik alkalommal megrendezésre került Gabora Gálára idén meghívást kapott az Országos Játékvezetők válogatottja, amely az NB I-es öregfiúk mérkőzések közötti gálamérkőzéseken mérte össze a tudását a Sport TV illetve a Gabora Team csapatával. A játékvezetői csapat a karancsaljai CTK Kft. támogatása jóvoltából elegáns, tiszta fekete szerelésben lépett parkettre, s már az első mérkőzésen többször tapsra ragadtatta a népes közönséget, amikor Vad István remek játékának és Veizer Roland bravúros védéseinek köszönhetően 4:1-re múlta felül a Sport TV csapatát.

 

 

A Bede Ferenc csapatvezető és Sáfár Sándor erőnléti edző által összeállított bíróválogatott a tornagyőzelemről döntő találkozón Vad István és Ring György góljaival 2:2-es döntetlent ért el a házigazda Gabora Team csapata ellen, így a december végi, nagyrédei futballtorna után itt is az első helyen zártak a sípmesterek. Bede Ferenc csapatvezető így vélekedett a csapat szerepléséről: "Nagy öröm volt számomra, hogy a játékvezető kollégák felkértek a csapatvezetői pozícióra, s együtt képviselhettük a játékvezetői társadalmat ezen a rangos focitornán. A sportcsarnokba kilátogató nézők megbizonyosodhattak róla, hogy az ország legjobb játékvezetői a labdával sem bánnak rosszul."

A Gabora Gálán résztvevő játékvezetői csapat tagjai voltak:

Berettyán Péter, Bognár Tamás, Erős Gábor, Farkas Ádám, Iványi Zoltán, Kassai Viktor, Oláh Gábor, Ring György, Solymosi Péter, Szabó Zsolt (csk), Tóth István, Vad István, Veizer Roland, Bede Ferenc (csapatvezető), Sáfár Sándor (erőnléti edző).

 

Hozzászólások