Elnöki vizit a játékvezetők edzőtáborában

Játékvezetőkről

2008-01-26 13:57:00
Bede Ferenc | Divinyi Béla | Kelemen Attila |

MLSz székház - forrás:
Forrás: - MLSz székház

Az országos játékvezetői keret tagjai szerda óta a Tatai edzőtáborban készülnek a tavaszi idényre. A tábort szombaton meglátogatta Kisteleki István, az MLSZ elnöke is.

 

A szövetség elsőszámú vezetője ismertette a játékvezetőkkel a közvéleményt leginkább foglalkoztató, a válogatottal összefüggő információkat. Emellett szót ejtett a játékvezetéssel kapcsolatos, általa is ismert pozitív és negatív benyomásokról, elmondta, hogy látja az egyértelmű fejlődés jeleit, de ő is észlelte az ősszel mindenki által tapasztalható néhány hibát.

Ezt követően Kisteleki István átadta a 2008. évi FIFA-jelvényeket a különböző szakágak (strandlabdarúgás, futsal, férfi és női nagypályás futball) játékvezetőinek és asszisztenseinek. Ajándékot nyújtott át két, a FIFA-kerettagságtól tavaly búcsúzó sportembernek: Bede Ferenc játékvezetőnek és Kelemen Attila asszisztensnek.

 

Ezután az MLSZ Játékvezetői Bizottsága által az UEFA-tól elnyert támogatás első lépéseként egy projectort és egy DVD-felvevőt adott át a Convention követelményeinek megfelelően a legeredményesebb munkát végző megyei szövetség, Hadú-Bihar elnökének, Divinyi Bélának.

A játékvezetők összetartása vasárnap estig tart, hétfőn részletesen beszámolunk az edzőtáborozás eredményeiről és tapasztalatairól.


 

Hozzászólások: