Méltó módon búcsúztatták Szabót

Megyei játékvezetés

2018-07-30 07:27:51
Zala | Balázsi Mihály | Erdős József | Szabó Zsolt |

Szabó Zsolt - Zala búcsú - forrás: facebook.hu / zá
Forrás: facebook.hu / zá - Szabó Zsolt - Zala búcsú

Korábban Szabó Zsolt felelt Vas és Zala megye fiatal játékvezetőinek fejlődéséért és a megyei Talent programért.

 

 

Tavasszal az MLSZ JB. leváltotta Szabót és helyette Erdős Józsefet jelölték ki. Korábbi cikkekben már foglalkoztunk azzal, hogy Erdős sajnálatos módon a legtöbb programon nem jelent meg, melyet az MLSZ JB. alelnöke a megyéken kért számon.

 

Hétvégén mindkettő megyében edzőtábort tartottak, ahol Erdőst is megismerhették a fiatal megyei játékvezetők. Zárójelben jegyezzük meg, hogy Erdős a korábbi sok negatívum és kritika miatt felkészülten érkezett az edzőtáborba és nagyon jó előadást tartott.

 

Az előzetes programban szerepelt Zalában Szabó Zsolt szakmai előadása és búcsúztatása is, amit sajnos Pesten nem vettek jó néven.  Szerencsére itt azonban nem a parkolóban kellett fogadni és búcsúztatni Szabót.  (Nem volt jelen Tóth Vencel parkoló őr, aki azt leste és jelentette, hogy éppen megérkezett Zsolt a tábor helyszínére.)  A két megyében barátként várták a 321 NB. I-es mérkőzés után búcsúzó játékvezetőt.

 

Mindkettő megyében vastaps közepette köszönték meg Szabó elmúlt években tanúsított munkáját. Az igazgatók, megyei JB. vezetők méltatták Zsolt szakmai pályafutását, vezetői képességét, emberi tulajdonságait, amivel a fiatalokat segítette. Elmondták, hogy bíznak benne, hogy hamarosan egy már más funkcióban látják vendégül.

 

 

 

 


 

Hozzászólások: