MLSZ: Elfogadhatatlan a sztrájk!!

MLSZ logó nagy - cikkhez - forrás: mlsz.hu Forrás: mlsz.hu - MLSZ logó nagy - cikkhez.

Később az MLSZ reagált is a Hajdú-Bihar megye labdarúgó játékvezetőinek nyílt levelére az alábbi sajtóközleménnyel:

“A Magyar Labdarúgó Szövetség Hajdú-Bihari Elnöksége csütörtöki ülésén a Játékvezetői Bizottság elnökét, Sápi Csabát felmentette, ezzel egy időben az MLSZ Játékvezető Bizottság elnökének egyetértésével Horváth Róbertet bízta meg a bizottság vezetésével. A leváltott bizottsági elnök több alkalommal intézett ultimátumot a társadalmi elnökség felé a társadalmi tisztségének betöltéséhez kapcsolódó javadalmazása emelése ügyében, több alkalommal a bizottság lemondását, valamint a játékvezetők bojkottját helyezte kilátásba az általa kértek elmaradása esetén. A megyei társadalmi elnök és a megyei igazgató is egyaránt támogatta a díjrendezés kérdését, melyet a Magyar Labdarúgó Szövetség az év második félére ütemezett, ami nem felelt meg a leváltott elnöknek.

AZ EMLÍTETT BLONDY FC ESZTÁR–KONYÁR BAJNOKI MÉRKŐZÉS FÉLBESZAKÍTÁSÁVAL KAPCSOLATOS VERSENYBIZOTTSÁGI DÖNTÉST FIGYELMEN KÍVÜL HAGYVA, ÚJABB BOJKOTTRA BIZTATTA A JÁTÉKVEZETŐKET, AMI ELFOGADHATATLAN A SPORT ÉS BENNE A MEGYEI LABDARÚGÁS ÍROTT, ILLETVE ÍRATLAN SZABÁLYAIRA TEKINTETTEL IS.

A megyei igazgatóság nem tartaná sportszerűnek a játékvezetők állítólagos szolidaritási akcióját, de biztosítottnak látja a bajnokságok versenykiírásban rögzített zavartalan bonyolításának körülményeit” – olvasható a szövetségi kommünikében.



Kapcsolódó cikkek

Megszólal Sápi Csaba

Tovább


Hozzászólások