Pótteszt utáni álom küldés

Futás teszt (2017.06.13) - forrás: mlsz.hu Forrás: mlsz.hu - Futás teszt (2017.06.13).

Régen az volt a szokás, hogy ha valaki nem teljesíti az országos fizikai tesztet hosszabb időre pihentetik, bár volt olyan szezon, hogy az adott játékvezetők kikerültek a keretből.

Néhány héttel ezelőtt beszámoltunk, hogy három NB. II-es kollégának nem sikerült a fizikai tesztje. Azóta eltelt egy hónap és láss csodát újra volt küldésük.

Érdekesség, hogy múlt szerdán megrendezett fizikai felmérés előtt a három főből kettő már ült a VAR buszban operátorként, mivel Hanacsek Attila szerint oda nem kell fizikai felmérés. Szerdán azonban sikerült a pótteszt, így a jól megérdemelt VAR busz hétvégén újra várta a játékvezetőket.

Kedden az egyik „póttesztes” kolléga már MK mérkőzést vezet Nyíregyházán, ezzel is megmutatva, hogy ő különb a többieknél és neki bejött a tavalyi árulás, amelyet a korábbi FIFA ellenőrrel tett. Beígérték neki, hogy álom küldése lesz és az NB. I. tárt karokkal várja. Igaz V. Ferenc és M. János azt nem mondta a játékvezetőnek, hogy fizikai teszt is van.

 

A cikket a focibiro.hu hírbeküldő rendszerén keresztül kaptuk. Amennyiben neked is van információd, kérjük osszd meg velünk.Kapcsolódó cikkekHozzászólások